Beko RDNE505E30ZXB, cel mai generos frigider

Acest brand oferă soluții atractive cu un raport volum/preț foarte bun, iar Beko RDNE505E30ZXB e un frigider generos. Vedem multe modele care tind să fie competitive chiar și pe segmentul premium, deoarece sunt realizate din materiale bune, au un design plăcut, control electronic, interior bine organizat, filtru de carbon (reduce mirosurile din interior) și tehnologii de răcire bune. Nu sunt mulți producători care vă oferă astfel de frigidere și e atât de spațios interiorul pentru că are o lățime de 70 cm și adâncimea e tot cam atât.

Linia argintie de la congelator parcă dă un plus de eleganță, dar nici panoul digital nu trebuie neglijat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușile se deschid spre dreapta dar aveți și sistemul de uși reversibile, dacă vreți să schimbați direcția de deschidere a ușilor. Aceasta ajută atunci când puneți aparatul în colțul unei camere sau poate vă convine dacă de deschide spre stânga.

Accesoriile nu lipsesc și aici mă refer la tava pentru gheață și suportul pentru ouă. Rafturile și suporturile ajută foarte mult pentru că sunt generoase și pe un suport se pot pune chiar și sticle mari cu apă sau chiar și sucuri. ici nu e nevoie de acel raft special care și așa încurcă.

Păreri pro și contra

Eficiența energetică a acestui model e una superioară – A++, iar aceasta se oferă pentru un consum mic de energie. Evident, congelatorul are sistem de dezghețare automat pentru că tehnologia No Frost e prezentă în tot aparatul. În plus, avem Active Dual Cooling care sunt curenți de aer individuali care sunt acționează individual (congelator și frigider). Cu alte cuvinte, mirosurile nu se amestecă și condițiile de conservare sunt excelente. Sertarul pentru fructe și legume e în partea de jos a frigiderului și deasupra lui avem altul care e perfect pentru alte tipuri de alimente (brânzeturi, carne sau lactate).

Frigiderul cu 2 uși Beko RDNE505E30ZXB are funcții speciale care le găsim doar la panoul de control digital: mod vacanță, taste touch, blocare interfață. Frigiderele ocupă mult spațiu în special dacă vorbim de variante mari.

Te-ar mai putea interesa