Beko RDNE505E30DZMN, frigorific clasa A++

Beko RDNE505E30DZMN este un frigorific modern cu volum net de 343 litri şi consum anual de 306 kWh (clasa de eficienţă energetică e A++).
Răcirea se va produce fără gheaţă deoarece are NeoFrost, iar suplimentar are Dual Cooling. Acest lucru, adică Active Dual Cooling, presupune că aparatul are curenţi de aer independenţi pentru frigider şi congelator.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern dpdv tehnic şi aspectiv. Un lucru vizibil din poză şi util e prezenţa dispenserului de apă care furnizează apă rece.


Păreri pro şi contra

Frigorificul Beko RDNE505E30DZMN e un frigider cu două uşi, iar ca o facilitate utilă e Vacation Mode care presupune că aparatul va avea temperatură constantă atunci când uşa nu e deschisă perioade lungi de timp. În acest fel se va face economie de curent.
Ceva caracteristic modelelor noi e că vin cu uşi reversibile. Acest lucru e valabil şi pentru modelul de faţă, iar în felul acesta o să puteţi pune uşile aşa încât să nu încurce.
Din păcate nu are dispenser de gheaţă, dar are tavă pentru producerea de cuburi.
Mai sus am scris că e foarte economic când vine vorba despre consum energetic, iar ceva ce e de adăugat e faptul că în cazul întreruperii curentului aparatul are autonomie de funcţionare fără curent de 15 ore.
Dimensiunile aparatului sunt unele bune (nu prea mari) de 185x70x71 îxlxa cm.

Per ansamblu acest aparat e unul modern din toate punctele de vedere. Se adresează celora care vor un frigorific care nu trebuie dezgheţat periodic. Acest lucru se datorează faptului că aparatul are Neo Frost.
Ceva ce am uitat să specific e că aparatul vine cu EverFresh+ care presupune păstrarea prospeţimii legumelor şi fructelor. Acestea se pot păstra ca proaspete până la 3 ori mai mult deoarece umiditatea e controlată atent, condensul e redus şi variaţiile de temperatură sunt minime.