Beko RDNE455K30ZXBN, frigider cu lățime de 70 cm

Combina frigorifică Beko RDNE455K30ZXBN e o soluție avansată care poate v-ar interesa deoarece oferă un volum de 406 litri și nu e foarte înaltă pentru ca să ajungeți cu ușurință la toate rafturile. E vorba de un aparat modern cu design simplu pe culoarea inox, iar mânerele sunt integrate și orizontale. Astfel, ușile sunt reversibile iar acest lucru nu e posibil dacă ar fi avut mânere pe lateral (chiar și integrate). Paratul poate fi pus în orice colț al camerei sau alături de mobilier pentru a câștiga mai mult spațiu și pentru a fi mai aproape de voi.

Prețul acestui model nu e foarte atractiv datorită volumului oferit, are tehnologii de răcire de ultimă generație și un interior bine organizat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Congelatorul are un singur raft, un suport pe ușă și o tavă pentru cuburi de gheață.  Acesta are un volum satisfăcător și comparabil cu congelatorul unei combine. Deci chiar dacă pare mic, e destul de voluminos și pentru că are dezghețare automată, veți putea scoate u ușurință pungile de alimente. Cu Neo Frost nu veți mai vedea gheață în exces  în congelator și umiditatea e ținută sub control. Astfel, consumul de energie scade semnificativ și clasa energetică ajunge să fie A++.  Voi decideți care aparat vă place mai mult, deoarece discutăm de un buget generos și alternative diferite sunt destule în special dacă nu aveți un brand favorit.

Păreri pro și contra

La cest frigider vedem noul compartiment Everfresh+ care ține legumele și fructele proaspete mult timp. Interiorul aparatului e răci uniform și puteți pune alimentele unde doriți, iar curenții de aer acționează independent pentru ca să nu ajungă mirosul din frigider în congelator, dar și invers. În frigider mai avem și compartimentul 0°C, iar acesta e pentru alimente diferite (carne, pește) care trebuie menținute proaspete pentru o perioadă scurtă de timp (până ce vor fi gătite).

Beko RDNE455K30ZXBN are rafturi din sticlă rezistentă și se poate pune până la 25 kg pe un raft. Pe ușă putem pune în sfârșit sticle și borcane mai mari datorită rafturilor generoase.

Te-ar mai putea interesa