Beko RDNE455K30ZXB, frigider argintiu cu două uși

Beko RDNE455K30ZXB este un frigider eficient energetic care are clasa A++ de eficiență energetic. Capacitatea de stocare e una mare, mai exact de 406 litri net. Nu e neaparat să aveți un spațiu special deoarece aparatul nu va ocupa prea mult spațiu având o înălțime de 185 cm.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic… în sensul că vine cu multe facilități moderne. Din imagine puteți vedea că aparatul e unul de culoare argintie


Pro

Poate fi montat oriunde deoarece are uși reversibile, iar dimensiunile aparatului sunt unele compacte (185x70x64 ÎxLxA cm).
Consumul energetic e unul mediu deoarece e vorba desore 278 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A++ de eficiență energetică.
În cazul în care se întrerupe curentul alimentele nu se vor altera deoarece are o autonomie de funcționare fără curent de 15h.
Vine cu No Frost (în varianta Beko poartă numele de Neo Frost), acest lucru presupunând că răcirea se realizează fără producere de gheață în frigider și congelator. Neo Frost e ceva mai avansat și presupune că aparatul are Active Dual Cooling, adică are curenți de aer ce acționează independent.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul ok, mai exact are 43 decibeli. E unul mediu așa încât să nu fiți deranjați ziua sau noaptea.

Contra

Nu e un frigorific dotat cu Multiflow, adică cu distribuirea aerului rece pe mai multe căi, dar are Active Dual Cooling… lucru care am menționat mai sus ce presupune.

Concluzie

Modelul de față (Beko RDNE455K30ZXB) e unul premium adresat persoanelor cu un buget mediu și care vor un electrocasnic economic, aspectiv și fiabil.
Brandul Beko este unul comercializat la nivel de continent, fiind deținut de cei care dețin Arctic, cu diferența că Beko e premium (după cum am menționat mai sus).
Fiabilitatea aparatului e una de top, mai exact are o garanție standard de 3 ani, dar până în lua a doua a lui 2019 e disponibilă o promoție cu garanție 5 ani.

Te-ar mai putea interesa