Beko RDNE350K20XP, frigider cu NeoFrost

Frigiderul Beko RDNE350K20XP e unul cu design interesant și se vede că nu are mânere clasice, ci ele sunt integrate ca la alte aparate. Acest brand oferă soluții accesibile și competitive ca și producătorul Arctic. Arată diferit față de o combină frigorifică și performanțele diferă (de aceea și consumul e altul). Veți găsi combine frigorifice de dimensiuni reduse, adică cu înălțime sub 180 și volum similar, dar nu vor depăși lățimea de 60 cm. Frigiderele nu au congelatoare compartimentate, dar aveți un raft și un suport pe ușă.

Se poate vedea din poza de jos că pot fi puse destul de multe alimente, fructe și legume în el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se observă un număr mare de rafturi, suporturi, dar și un compartiment în care se pot pune multe fructe sau legume. Volumul total e de 314 litri care e împărțit astfel: 73 litri la congelator și 241 litri la frigider. Dezghețarea e automată la acest aparat, de aceea nu mai trebuie să curățați atât de des congelatorul. Ca la oricare alt aparat frigorific, rafturile pot fi ajustate pentru a putea face mai mult loc la interior.

Congelatorul nu e așa de mare ca la combine, de aceea are doar un singur raft și nici nu e nevoie de mai mult. Acest tip de aparat frigorific se adresează celor care consumă alimente cât mai proaspete. Capacitatea de congelare e de 3.5 kg la 24 de ore, iar la alte modele poate fi mai mare. În general, congelatoarele mai mari sunt ceva mai performante. Dacă vreți să puneț alimente deja congelate, atunci puteți pune fărăr probleme în acesta.

Păreri pro și contra

Vine cu un sistem de răcire avansat care reduce din consum, gheața de la interior e mult mai puțină și congelatorul se va dezgheța automat. Arată destul de bine pe argintiu, dar e loc de mai bine (ușă pe inox).

Beko RDNE350K20XP e o recomandare bună în special dacă nu vă interesează prea mult congelatorul și nici nu vreți un aparat frigorific foarte mare. Dacă nu vă este de ajuns, puteți lua o ladă frigorifică pentru sezonul rece.

Te-ar mai putea interesa