Beko RCSA406K40WRN, combină clasa A++ cu Voice recorder

Beko RCSA406K40WRN este o combină oarecum inteligentă prin funcţia Voice recorder care permite înregistrarea de mesaje vocale. De la început trebuie să scriu că este o combină frigo modernă, dar fără No Frost.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu aspect plăcut. Din imaginea de alături puteţi vedea că aparatul e unul de culoare albă cu mânere integrate şi uşi reversibile. Uşile reversibile înseamnă că aparatul e unul care poate avea uşile cu deschidere pe stânga sau dreapta.


Pro: Combina Beko RCSA406K40WRN e una cu clasa A++ de eficienţă energetică, consumul anual fiind de 247 kWh.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 38 decibeli.
Compartimentarea e una bine realizată fiind vorba despre un frigider cu 5 rafturi (+ 4 rafturi la uşă) şi congelator cu 3 compartimente.
Are inclusă o tavă pentru cuburi de gheaţă aşa încât puteţi realiza băuturile preferate.
E un aparat sigur deoarece e realizat din materiale neinflamabile şi are certificare TUV.
Temperatura poate fi reglată prin intermediul unui termostat poziţionat la interior.
Pe uşă pot fi plasate recipiente de dimensiuni mari prin faptul că are raft special pentru aşa ceva numit XXL Bottle Holder.

Contra: Nu vine cu dispenser de apă sau gheaţă, ecranul de pe uşa compartimentului frigider având legătură cu funcţia de înregistrare vocală.
Dimensiunile sunt ceva mai mari de 60x67x203 lxaxî cm, acestea fiind proporţionale cu volumul net de 386 litri.

Concluzie: Aparatul acesta se adresează celora care vor ceva uşor de folosit prin faptul că are puţine butoane şi caracteristicile unui frigorific clasic.
Producătorul Beko e unul turc care deţine Arctic. Cum am mai scris de multe ori, diferenţa dintre beko şi Arctic e că Beko e un brand premium. De asemenea produsele Beko sunt comercializate la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa