Beko RCSA406K40DXBN, combină clasa A++ cu dozator apă

Beko RCSA406K40DXBN e un electrocasnic modern cu clasa A++ de eficienţă energetică şi dozator de apă. Volumul net de 386 litri face ca aparatul să fie destul de încăpător pentru toate alimentele care vreţi să le ţineţi la rece ori congelate. Partea de frigider are 5 rafturi şi tot atâtea rafturi la uşă, iar partea de congelator are 3 compartimente.
Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi nu ocupă mult loc (dimensiunile sale sunt de 60x67x203 lxaxî cm). Din imagine se poate vedea că aparatul are culoare argintie aşa încât să se integreze perfect în orice bucătărie.

Păreri pro şi contra

Modelul Beko RCSA406K40DXBN vine cu un consum anual de 247 kWh, motiv pentru care vine cu clasa A++ de eficienţă energetică. Dacă se întrerupe curentul alimentele nu se vor strica întrucât are autonomie de funcţionare fără curent de 33 ore.
Precum mai toate aparatele frigorifice din ziua de azi şi acest model are uşi reversibile aşa încât deschiderea să se monteze pe stânga sau dreapta.
Din păcate nu are dispenser de gheaţă, dar are tavă cuburi de gheaţă pentru băuturi. Cum am scris mai sus are dispenser de apă cu rezervor integrat în uşa frigiderului. Caracteristica legată de dispenserul de apă poartă numele de „slim tank water dispenser”.
Aparatul are garanţie standard de 2 ani însă pteţi beneficia de 5 ani prin înregistrarea produsului.
Temperatura poate fi reglată prin intermediul unui termostat reglabil. Acesta e poziţionat aş încât să nu poată fi acţionat din greşeală.
Unde excelează? Are eficienţa energetică A++ ceea ce înseamnă că are un consum energetic foarte redus.
E cel mai bun pentru persoanele care vor să un aparat cu capacitate mare de stocare care să vină de la un brand cunoscut.
Despre brandul Beko trebuie menţionat că e unul premium şi deţine brandul Arctic.

Te-ar mai putea interesa