Beko RCSA406K30WR, combină frigo cu Voice Recorder şi design Kitchen Fit

Se poate spune despre combina frigorifică Beko RCSA406K30WR că e una unică întrucât nu are doar design Kitchen Fit, ci vine cu Voice Recorder. Această caracteristică permite înregistrarea şi redarea unui mesaj audio… pentru că de ce nu.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care vine cu o multitudine de lucruri utile precum ar fi lucrurile de mai sus şi multe altele.
Probabil că se vede din poză că e un aparat mai pătrăţos. Acest lucru se datorează faptului că are design KitchenFit. Mai exact asta presupune că aparatul poate fi incorporat în mobilă, iar uşa permite o deschidere la 90 grade.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko RCSA406K30WR e unul cu un volum net de 386 litri din care 266 litri ai frigiderului şi 120 ai congelatorului. Partea de frigider e poziţionată superior şi e împărţită de rafturi din sticlă. Congelatorul e poziţionat inferior şi are 3 compartimente cu o capacitte de îngheţ de 6kg la 24 ore.
Dimensiunile sunt unele normale de 203x66x60 îxaxl. Dacă vreţi să puneţi aparatul într-o debara joasă atunci trebuie să ţineţi cont de înălţimea aparatului.
Din păcate nu are dozator de apă sau gheaţă. Ceea ce vedeţi pe uşa frigiderului e panoul de comandă al funcţiei de înregistrare. În schimb are tavă pentru cuburi de gheaţă… ca alternativă.
Aşa încât montajul să nu încurce în vreun fel se pot regla uşile să aibă deschidere înspre ce parte doriţi. Caracteristica aceasta poartă numele de „uşi reversibile”.
Iluminarea interioară e realizată cu LED aşa încât totul să se vadă bine fără a consuma mult curent.
Garanţia produsului e de 2 ani, dar poate prindeţi o ofertă cu 5 ani garanţie… în cazul în care vă interesează acest aspect. Oricum, durata medie de utlizare e de undeva la 10-15 ani.
Aparatul vine din gama EvoLine care presupune o eficienţă energetică minim A++, desgin Kitchen Fit şi deschiderea uşii la 90 grade.

Un astfel de aparat va fi suficient pentru o bucătărie modernă care are nevoie de mult spaţiu de stocare pentru alimentele dvs.

Te-ar mai putea interesa