Beko RCSA400K30XB, model cu Active Fresh Blue Light

O combină frigorifică ca Beko RCSA400K30XB e perfectă pentru cei care vor doar volum în acel preț, însă dotările esențiale nu lipsesc. Lățimea e aceeași ca la multe alte modele, doar că aveți o adâncime mai mare și poate că din poze nu e vizibil acest lucru. Combinele sunt mai înalte decât frigiderele, motiv pentru care aveți și mai multe rafturi decât un frigider. În acest caz, discutăm de 5 rafturi mari realizate din sticlă securizată și pe ușă sunt 4 suporturi, iar cel de jos vă lasă să puneți sticle nu foarte mari.

Acea tehnologie Active Fresh Blue Light e prezentă la compartimentul pentru fructe și legume, deoarece le ajută să-și continue fotosinteza. Astfel, durata de conservare crește pentru acestea și le puteți ține mai mult timp în frigider. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul anual de energie e mic pentru că discutăm de un model nou și autonomia fără curent e și ea generoasă – 23 ore. Aceasta ajută când rămâneți fără curent, iar alimentele sunt menținute perfect la rece.

În total aveți 380 litri, iar împărțirea sa făcut destul de bine pentru că frigiderul are 267 litri. Puteți pune mult în el, deci aș putea spune că e ideală pentru cei care au o familie numeroasă. Restul de volum îl găsim la congelator și acesta poate îngheța circa 5 kg de alimente, iar dacă sunt deja congelate atunci nu mai are importanță cantitatea.  Avem și o tavă pentru cuburi de gheață care o puteți folosi în congelator și devine utilă pe timp de vară când vreți să savurați o băutură rece.

Păreri pro și contra

Volumul aparatului e bine împărțit astfel că avem și un congelator mare, iar compartimentul de jos e cel mai mare. Alimentele sunt vizibile pentru că e folosită tehnologia de iluminare LED care are o durată de funcționare ceva mai mare.

Beko RCSA400K30XB poate fi pus cam oriunde în bucătărie pentru că nu ocupă mult spațiu și ușile sunt reversibile. Chiar dacă nu are No Frost aparatul are un consum mic de energie și alimentele sunt conservate bine, după cum o spun și majoritatea posesorilor.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko RCSA400K30XB, model cu Active Fresh Blue Light”

Comentariile sunt închise.