Beko RCSA400K30DXB, model clasa A++ cu dispenser de apă

Beko RCSA400K30DXB e un aparat frigo cu un volum net de 385 litri și vine cu câteva facilități premium pe care le voi descrie în rândurile care urmează.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », dar ne vom recupera banii dați pe aparat prin facturi mai mici la energie întrucât are clasa A++ (cu un consum energetic de 0,7 kWh la 24 de ore). Această eficiență energetică e datorată în mare parte motorului cu inversor.


Avantaje

Modelul Beko RCSA400K30DXB e unul foarte încăpător cu un volum net total de circa 385 litri. Congelatorul are 113 litri, iar frigiderul are 272.
Dezghețarea compartimentului frigider e automată, iar congelatorul se dezgheață manual.
Garanția standard a acestui aparat e de 5 ani, iar în acest fel avem parte de siguranță și fiabilitate sporită. Motorul din dotarea aparatului e unul ProSmart Inverter care are garanție 10 ani.
E un electrocasnic care poate fi poziționat oriunde deoarece e dotat cu uși reversibile. În felul acesta puteți regla ușile să se deschidă înspre stânga sau dreapta.
Are dispenser de apă, iar încărcarea acestuia se realizează din ușa frigiderului.
E dotat cu termostat reglabil, iar din această cauză aparatul funcționează cu un consum minim de energie.
Acest aparat e dotat cu Active Fresh Blue Light, acest lucru presupunând că legumele și fructele rămân mai mult timp (cu 30%) proaspete deoarece e menținut efectul de fotosinteză.

Dezavantaje

Înălțimea e una cam mare de 201 centimetri, iar din această cauză trebuie să avem grijă unde amplasăm aparatul.
Nu dispune de No Frost (păstrare la rece fără producere de gheață) și nici de Multiflow (distribuirea aerului rece pe mai multe căi), în acest fel aparatul fiind mai ieftin.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un aparat care să poată ține la păstrat on cantitate mare de alimente și care să furnizeze apă rece pe timp de vară atunci acesta ar fi recomandarea mea.
Aparatul e unul realizat din materiale de calitate, iar din această cauză are certificare TUV.

Te-ar mai putea interesa