Beko RCSA400K20DW, combină No Frost cu Active Fresh Blue Light

Beko RCSA400K20DW este o combină dotată cu dezghețare automată pe partea de frigider și de congelator (deci are No Frost), iar pentru ca legumele și fructele să fie proaspete mai mult timp acest model are Active Fresh Blue Light.
Se adresează celora care vor un aparat foarte încăpător (având o capacitate de 377 litri) așa încât să poată ține la păstrat foarte multe alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e dotat cu cele mai importante caracteristici. Puteți vedea că e pe alb, iar acesta e unul dintre motivele pentru care se va integra perfect în orice bucătărie.

Interiorul

Combina e compartimentată bine (după cum se poate vedea aici) având 4 rafturi și tot atâtea suporturi la ușă… la frigider. Iar, la congelator există 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 5kg la 24 de ore.
În interiorul frigorificului totul va putea fi văzut ok deoarece dispune de iluminare LED care e cea mai puternică (și economică) iluminare disponibilă pe piață.
Are dozator de apă, iar acesta trebuie umplut cu apă (potabilă) de pe interior, mai exact din frigider unde pe ușă există un raft special. Pentru a vedea mai exact unde e situat vă recomand să vă uitați în ghidul de utilizare (la pagina 9) care vine cu aparatul.

Avantaje

În mod normal are garanție de 2 ani, dar până în luna a opta (a anului 2017) există o promoție în care îți e oferită garanție 5 ani.
Precum la electrocasnicele Arctic (care sunt înfrățite deoarece aparțin acelorași proprietari) și acesta vine cu garnitură antibacteriană. Aceasta conține aditivi speciali care împiedică formarea de bacterii.
Dacă lăsați ușa deschisă mai mult timp (peste un minut) atunci sunteți avertizați sonor prin intermediul funcției Buzzer.
Este importantă să ne orientăm înspre electrocasnice cu consum energetică cât mai mic deoarece electricitatea e tot mai scump. Astfel, modelul Beko RCSA400K20DW are clasa A+ care e cu 24% mai eficientă decât clasa A.
Piciorușele frontale pot fi reglate în cazul în care nu aveți o pardoseală perfect dreaptă. Dacă nu le reglați s-ar putea ca aparatul să scoată sunete ciudate.

De final

Este un aparat cu uși reversibile, dar în manual scrie că ar trebuie certul ajutorul unui service autorizat.
Despre brandul Beko trebuie spus că e unul prezent de 20 de ani în România, fiind comercializat în întreaga Europă ca fiind un brand premium.
Probabil că singurul minus ar fi manualul de utilizare care în loc de caracterul „ă” are „\” și e cam greu de citit.
Dacă aveți o locație nu prea înaltă unde să-l poziționați și întrucât înălțimea sa e de 201 cm poate că nu aveți loc pentru el. Din această cauză vă recomand acest model ca alternativă.

Te-ar mai putea interesa