Beko RCSA400K20DS, combină frigorifică cu Active Fresh Blue Light

Combina frigorifică Beko RCSA400K20DS e una argintie și se pot observa și alte dotări: dozator pentru apă, mânere incorporate, lumină albastră la compartimentul frigiderului, interior iluminat cu LED și rezervorul de apă e unul îngust – Slim Tank. Cu alte cuvinte, oferă destul de multe pentru un preț atât de mic și nu prea are concurență. Arată ca un model premium iar dozatorul de apă îi dă un plus de eleganță, dar și designul modern cu mânere integrate îmi este pe plac.

Chiar dacă nu sunt multe astfel de modele de la acest brand pentru a alege volumul dorit, aceasta nu e foarte scumpă și destul de încăpătoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e un aparat oarecare deoarece volumul net e de 264 litri pentru frigider și 113 litri pentru congelator. Deci cele 3 sertare ale congelatorului sunt mai generoase decât la alte congelatoare incorporate. Frigiderul are rafturi din sticlă securizată, suporturi pe ușă, rezervorul pentru dozator care trebuie alimentat din când în când (depinde cât de des folosiți dozatorul), iluminare cu tehnologie LED și suporturi pe ușă.

Congelatorul se descurcă destul de bine, dar nu aș putea spune că e cel mai performant de pe piață pentru că poate congela cel mult -5 kg de alimente în 24 de ore. Nu ar trebuie să vă îngrijoreze acea valoare cât timp nu face ți cumpărături prea multe sau poate că unele alimente sunt deja congelate.

Păreri pro și contra

Un model atât de încăpător are un consum redus de energie chiar și fără tehnologia No Frost (aceasta influențează puțin consumul). Cred că o vreți pentru că arată bine, e fiabilă și se comportă decent după cum spun și alți posesori. Cu siguranță, un aparat frigorific mai scump oferă ceva în plus dacă discutăm de același brand.

Beko RCSA400K20DS arată bine atât la interior cât și la exterior, pot spune că noua generație e ceva mai bine dotată decât precedenta. Tehnologia Active Fresh Blue Light prelungește procesul de fotosinteză al fructelor și legumelor din compartimentul special – Biofresh, iar o prezentare în acest sens poate fi vizionată în clipul de jos.

Te-ar mai putea interesa