Beko RCSA366K40XBN, combină frigo simplă cu clasa A++

Beko RCSA366K40XBN este o combină frigorifică modernă pentru persoanele interesate de un model cu capacitate mare întrucât are un volum de 223 litri. Clasa de eficienţă energetică e una bună pentru că e vorba despre A++ cu un consum anual de 235 kWh.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu dotări de bază precum uşi reversibile, compartiment fructe&legume şi cu eficienţă energetică A++. Din poză se poate vedea că e de culoare argintie şi că mânerele sunt unele integrate.

Beko RCSA366K40XBN

Pro şi contra

Combina Beko RCSA366K40XBN are o compartimentare bine realizată datorită faptului că partea de frigider are 4 rafturi din sticlă şi 3 rafturi pe uşă. Congelatorul are 3 compartimente şi capacitate de îngheţ de 6kg pe zi. Spre deosebire de alte modele acesta are un suport pentru sticle (chiar şi sticle de vin) în frigider şi se pot pune 4 sticle pe el.
După cum se poate vedea din imaginea de sus acest aparat nu are dozator de apă sau gheaţă. În schimb are tavă pentru gheaţă care permite să faceţi gheaţă pentru băuturi.
Un lucru util e autonomia fără curent de 33 ore care presupune că atunci când se întrerupe curentul alimentele nu se vor altera.
Dimensiunile sunt unele normale de 60x67x185 lxaxî cm, iar nivelul de zgomot e mic de 38 decibeli.
Garanţia standard e de 2 ani, dar puteţi beneficia de 5 dacă înregistraţi produsul în promoţie.
Aparatul acesta se adresează celora interesaţi de un aparat simplu de utilizat şi doar cu dotări utile. În felul acesta are un preţ foarte accesibil în ciuda faptului că are volum mare.
În opinia mea acesta excelează la capitolul simplitate, lucru menţionat mai sus.
Despre brandul Beko cred că ştiţi că e unul turc care deţine Arctic şi de aceea produsele Beko şi Arctic se aseamănă ca design şi funcţii.

Te-ar mai putea interesa