Beko RCSA365K20XP, combină frigorifică Confortech line

Combinele frigorifice din gama Confortech line arată destul de bine și Beko RCSA365K20XP e un astfel de model. Îmi plac combinele cu mânere integrate și finisaj argintiu, gri metalizat sau pe inox, dar depinde și de aspectul restul aparatelor. Nu orice brand oferă acea lumină albastră care prelungește procesul de fotosinteză al fructelor și legumelor. Cu alte cuvinte, fructele și legumele sunt menținute proaspete o perioadă mai lungă.

Acesta nu e singurul model care a fost lansat anul acesta, sunt și variante puțin mai diferite, dar nu cred că are sens un model și mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acel volum total de 346 litri e cel net și e cel care ne și interesează, iar acesta e împărțit astfel: 113 litri la congelator și 233 litri la frigider. Chiar dacă de multe ori nu aveți suficient loc în acel compartiment pentru fructe și legume, acestea pot fi puse chiar peste sertar. Clasa de eficiență energetică e A+ la acest și poate fi îmbunătățită cu anumite tehnologii dar depinde și de consumul congelatorului. O combină cu congelator modest are un consum mult mai mic de energie, dar și așa consumă puțin.

Mai sunt și combinele cu control electronic care oferă și funcție vacanță pentru zilele în care nu veți umbla la ea și vreți să reduceți factura la energie.

Congelatorul are 3 sertare de dimensiuni generoase, iar în cel inferior puteți pune aproape orice fiind cel mai mare. Capacitate de congelare e de maxim 5 kg, dar se poate depăși această cantitate dacă o parte din alimente au fost congelate deja.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe combine frigorifice pe piață până în acest preț și care pot fi luate în calcul, doar că un frigider nu e atât de atractiv dacă vreți să fie mare, pentru că e mult mai lat decât o combină (lățimea e de cel puțin 70 cm). La frigidere trebuie să te apleci când vreți ceva de pe raftul de jos sau chiar din compartimentul special, pe când la combine totul e sus.

Beko RCSA365K20XP poate fi una dintre cele mai interesante combine și interiorul e destul de bine organizat și iluminat (e folosită tehnologia LED).

Te-ar mai putea interesa