Beko RCSA365K20W, combină frigorifică Confortech Line

Combina frigorifică Beko RCSA365K20W e una destul de elegantă chiar dacă e doar pe alb. Aceasta face parte din gama Confortech Line și are un volum destul de generos în acest buget. Veți putea pune destul de multe alimente în acest aparat și chiar și sticle pe ușa frigiderului deoarece sunt rafturi ceva mai mari. Nu merită să optați pentru un aparat frigorific mai mic deoarece va fi mai îngust, deci spațiul de pe rafturi va fi restrâns. Mie îmi plac combinele și frigiderele cu lățime de 60 cm, dar nu așa alege un model sub acea valoare.

E vorba de un aparat accesibil care și-l poate permite cam oricine și chiar nu aș opta pentru un brand mai puțin popular. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu poate avea sistem de răcire No Frost în acest preț, dar pot fi excepții (o eventuală promoție). Pe voi vă interesează capacitatea netă a unui aparat în special dacă sunt prezente compartimente, iar la acesta e de 343 litri. Bineînțeles, acest volum e împărțit astfel că frigiderul are un volum de 230 litri, iar congelatorul are 113 litri. Pentru un așa volum, capacitate de congelare e decentă (5 kg/24 ore) și veți observa că cele 3 compartimente nu sunt identice (cel de jos e cel mai mare).

În acest preț, această combină nu poate avea control digital pe ușa frigiderului, dar variantele mai scumpe pot oferi o astfel de dotare.

Păreri pro și contra

Are un consum mic de energie, compartimentul pentru fructe vine cu lumină albastră Active Fresh Blue Light (crește durata de conservare), suport XXL pentru sticle, uși reversibile, iluminare LED la interior și rafturi din sticlă securizată. Construcția e destul de reușită și la exterior designul e destul de simplu și chiar îmi place cum arată zona mânerelor.

Beko RCSA365K20W e un aparat electrocasnic care trebuie încercat în special dacă nu aveți un buget mare și vreți un model fiabil (se oferă o garanție generoasă). Dacă nu se vede mare lucru din poza de sus, am pus și o prezentare a acestui aparat pentru a viziona interiorul său.

Te-ar mai putea interesa