Beko RCNE560I30DXB, combină cu lățime de 70 cm

Sunt modele interesante oferite de acest brand iar Beko RCNE560I30DXB e o variantă cu rafturi mari pentru că are o lățime generoasă. Combina aceasta poate fi comparată cu un aparat frigorific Premium – side by side, iar acest aspect e vizibil pentru că are un volum generos. Designul diferă însă trebuie să recunosc că e la fel de încăpătoare, iar congelatorul e de 145 litri și nu cred că aveți nevoie de mai mult. Designul putea fi și mai simplu, dar producătorul a ales să pună un dozator de apă pe ușă care vă poate oferi apă rece. Acesta are un recipient interior numit SlimTank care trebuie alimentat din când în când.

E vorba de seria Evoline care oferă soluții cu eficiență A++ și A+++, iar în cazul modelului de jos e vorba de clasa A++ care e bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La interior e spațiu și pentru sticle nu foarte mari, dar e loc și pe suportul de pe ușă. Clasele de eficiență energetică se oferă în funcție de consumul aparatului și se raportează la volum. Volumul total net al aparatului e puțin sub 500 litri, iar frigiderul e cel mai des utilizat compartiment de aceea producătorul a ales să-l facă de 352 litri.

Păreri pro și contra

Panoul de control digital poate fi accesat cu ușurință, oferă funcții speciale și vă avertizează când uitați ușa deschisă. Copiii nu pot ajunge la el pentru că e pe marginea superioară și nu pe ușa frigiderului cum e la unele modele. Tehnologia NeoFrost Dual Cooling oferă condiții perfecte pentru alimente și curenții de aer sunt independenți (frigiderul e separat de congelator). Frigiderul e generos și bine organizat, iar spațiul mare e un plus pentru cei care cu familie mare. Sunt două sertare în acesta, însă unul e pentru alimente ce trebuiesc ținute la 0 grade.

Beko RCNE560I30DXB ocupă mai mult spațiu decât o combină clasică cu lățime de 60 cm, dar trebuie să aveți spațiu în bucătărie pentru aceasta. Ca să nu pară atât de mare, aparatul poate fi instalat lângă mobilier.

Te-ar mai putea interesa