Beko RCNE560E40ZXBN, model cu Neo Frost Dual Cooling

Beko RCNE560E40ZXBN este o combină frigorifică de 501 litri cu tehnologiile Harvest Fresh şi Neo Frost Dual Cooling. Se adresează celora care vor să pună la păstrat o cantitate mare de alimente, în acest sens ajutând capacitatea mare şi compartimentarea bine realizată.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium cu tehnologii utile şi aspect plăcut. Din imagine puteţi vedea că e un aparat argintiu care se va integra de minune în bucătăria dvs. indiferent de ce culoare ar avea mobilierul.


Păreri pro şi contra

Combina Beko RCNE560E40ZXBN are Neo Frost Dual Cooling, adică răcirea se produce fără gheaţă, iar fiecare compartiment are răcire independentă.
Dimensiunile aparatului sunt de 70x74x19 lxaxî cm.
Precum alte modele şi acesta are mod vacanţă care are rol de a menţine o temperatură constantă atunci când uşa nu e deschisă pentru mult timp.
Pentru a menţine prospeţimea naturală a fructelor şi legumelor se aplică lumină în 3 culori, acest lucru fiind numit Harvest Fresh. Suplimentar în interiorul frigiderului se menţine o umiditate optimă şi e redus condensul prin intermediul tehnologiei Ever fresh.
Are şi un ecran touch pe uşa frigiderului, pe acesta putându-se vedea diferite informaţii legate de temperatură. Ecranul permite setarea temperaturii şi programarea modului de funcţionare dorit.
La o o temperatură şi aer rece distribuite uniform contribuie ventilatorul (Cooling Fan). Acesta e montat în compartimentul răcitor.
Pentru sticlele şi recipientele mari există un raft special numit XXL Bottle holder.

Brandul Beko e unul înfrăţit cu Arctic, diferenţa fiind că primul e comercializat la nivel de continent, iar al doilea doar aici în Balcani. Datorită „înfrăţirii” găsim multe tehnologii similare pe produsele acestor branduri.
Garanţia standard a aparatului e de 2 ani, dar poate prindeţi o ofertă cu garanţie mai mare. Mai există şi varianta extinderii acesteia… în cazul în care se doreşte acest lucru.

Te-ar mai putea interesa