Beko RCNE560E40DZXBN, combină cu NeoFrost Dual Cooling

Beko RCNE560E40DZXBN e un frigorific premium din categoria combinelor frigorifice cu clasa A++ de eficienţă energetică întrucât consumul energetic anual e de 342 kWh.
Faţă de alte modele vine cu Neo Frost, HarvestFresh, Dual Cooling şi Everfresh+.Toate aceste caracteristici au rol de a menţine alimentele mai mult timp proaspete.

Modelul de faţă vine la un preţ, iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături puteţi vedea că spre deosebire de modelul Beko RCNE560E40ZXBN acesta vine cu dispenser de apă montat pe uşa frigiderului.


Păreri pro şi contra

Combina Beko RCNE560E40DZXBN are NeoFrost Dual Cooling care presupune că răcirea se realizeză fără producere de gheaţă şi că fiecare compartiment are propriul circuit de aer (aşa încât mirosurile să nu se amestece).
Precum la alte modele şi la acesta există mod vacanţă care ajută la economisirea de curent atunci când uşa aparatului nu e deschisă pentru mult timp.
Pe uşă există şi un raft pentru sticle mari numit XXL Bottle Holder care ne va ajuta foarte mult pentru sticle de lapte sau ceva de genul.
Aerul rece e distribuit uniform în aparat deoarece în compartimentul răcitor e un ventilator.
Are Harvest Fresh, adică o caracteristică despre care putem spune că furnizează 3 culori care simulează ciclul natural de lumină solară aşa încât fructele şi legumele să fie proaspete mai mult timp.
O altă caracteristică deosebită e cea de uşi reverisibile care presupune că acestea pot fi montate pe ce parte doriţi.
Din păcate nu are dispenser de gheaţă, dar vine cu tavă pentru gheaţă. În schimb are dispenser de apă după cum am scris mai sus.

Despre brandul Beko trebuie să vă zic că e unul din Turcia care aparţine de cei care deţin şi Arctic. Din această cauză multe lucruri le vedem împrumutate de la un brand la altul.

Te-ar mai putea interesa