Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RCNE560E30ZXB, combină frigorifică cu control touchscreen

Combina frigorifică Beko RCNE560E30ZXB e una de dimensiuni generoase și poate fi comparată cu un side by side deoarece are o capacitate netă de 501 litri. Îmi plac combinele și frigiderele cu lățime de 70 cm pentru că oferă rafturi mai spațioase, iar compartimentele sunt mai spațioase. Chiar și congelatorul crește semnificativ în volum chiar dacă sunt doar 3 sertare, că doar ce ați face cu un frigider prea mare?

Panoul de control touchscreen e vizibil de la distanță pentru că e de culoarea neagră și copiii nu pot ajunge la el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Răcirea se face cu No Frost, doar că la aceasta mai sunt și alte tehnologii (Active Dual Cooling) care funcționează împreună și poartă o denumire diferită – Neo Frost Dual Cooling. Indiferent cât veți depozita în el, se va descurca destul de bine și toate alimentele sunt vizibile pentru că iluminare e cu LED.

Clasa de eficiență energetică A++ e una dintre cele mai bune în acest buget și pentru acest volum. Oricum, aparatele frigorifice mari au caracteristici ceva mai bune decât cele mici și sunt chiar silențioase pentru așa performanțe. Arată bine cu finisajul metalizat, dar și la interior am doar cuvinte de laudă pentru că avem compartiment cu lumină Active Fresh Blue Light (crește durata de conservare a fructelor și legumelor).

Păreri pro și contra

Interiorul e spațios după cum am precizat-o mai sus, iar compartimentele din frigider sunt diferite – cel cu lumină albastră e pentru fructe și legume, iar cel deasupra e pentru pește, carne proaspătă sau chiar prăjitură (pentru că menține temperatura la 0 grade). Curenții de aer sunt independenți și avem dezghețare automată chiar la congelator datorită tehnologiei NeoFrost Dual Cooling. Panoul de control cu butoane senzitive oferă și funcția de avertizare sonoră pentru momentele când uitați ușa deschisă.

Beko RCNE560E30ZXB consumă puțină energie și cu funcția vacanță consumul scade mai mult (pentru că nu veți deschide ușa sa pentru o anumită perioadă). Totuși, nu poate consuma la fel ca o combină cu volum pe jumătate, dar nici nu puteți alege orice model dacă aveți nevoie de această capacitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu