Beko RCNE560E30DZXB, frigorific cu NeoFrost şi H 192 cm

Beko RCNE560E30DZXB este un frigorific apărut recent pe piaţă şi care se evidenţiază prin consumul energetic A++, NeoFrost şi alte facilităţi utile.
Fiabilitatea unui astfel de aparat e excelentă din moment ce se oferă garanţie 5 ani.

Acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine, iar acest lucru se poate vedea din poza alăturată. Din imagine puteţi observa că are water dispenser (adică dispensor de apă).

Beko RCNE560E30DZXB

Păreri pro şi contra

Modelul Beko RCNE560E30DZXB face parte din gama Evo Line care are design Kitchen Fit. Acest design presupune că uşa se deschide la 90 grade şi permite o mai bună integrare în mobilierul de bucătărie.
Are NeoFrost, adică No Frost şi Active Dual Cooling. În felul acesta aerul rece e distribuit pe mai multe căi.
Pe lângă faptul că uşile se deschid la 90 grade acestea sunt reversibile aşa încât să poată fi reglate să se deschidă cum doriţi.
Economie suplimentară de electricitate se face prin Vacation Mode, adică acea funcţie prin care aparatul aplică mai puţină răcire în cazul în care uşile nu sunt deschise pentru timp îndelungat.
Partea de frigider are suport/raft pentru sticle aşa încât acestea să ocupe mai puţin loc.
Dispenserul de apă e unul foarte util pentru multă lume, iar alimentarea sa se face prin intermediul interiorul uşii frigiderului.

Modelul acesta e pentru cei interesaţi de ceva cu un volum net de 497 litri şi o mulţime de facilităţi utile. Cele mai importante sunt No Frost şi dispecerul de apă. Prin No Frost nu se produce gheaţă deoarece răcirea e optimizată.
Pentru ca legumele şi fructele să rămână mai mult timp proaspete acest aparat e dotat cu Active Fresh Blue Light, adică cu lumină albastră aşa încât durata de conservare să crească cu vreo 30 procente.
Brandul Beko e unul premium, fiind comercializat la nivel de continent. Cei ce deţin acest brand mai au în portofoliu şi Arctic (fostul brand românesc), iar din această cauză vedem multe funcţii împrumutate unul de la altul.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Beko RCNE560E30DZXB, frigorific cu NeoFrost şi H 192 cm”

  1. Buna ziua! am primit un frigider BEKO RCNE560E30DZXB CU NR. comanda 113967704 PE DATA DE 30 03. SI NU AM PRIMIT GARANTIA SI FACTURA., CAND am mai sunat la dvs. m i s a spus ca le primesc pe adresa de mail si nu le am primit. Va rog frumos sa n i le trimiteti. Asteptam urgent garantia si factura produsului. MULTUMESC.

  2. Încercaţi să contactaţi magazinul de la care aţi cumpărat produsul. De obicei garanţia şi factura sunt disponibile în contul de pe site-ul magazinului (la numărul comenzii menţionate de dvs.).

Comentariile sunt închise.