Beko RCNE560E30DZM, model NeoFrost Dual Cooling pe culoare marble

Beko RCNE560E30DZM e un aparat frigorific cu un volum mare de 497 litri cu clasa A++ de eficienţă energetică şi No Frost (la Beko poartă numele de NeoFrost). E un aparat premium de culoare gri, producătorul precizând că e marble.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat care are până şi dispenser de apă.
Nu se poate vedea din poză, dar are caracteristica Kitchen Fit, lucru care presupune că uşa combinei se deschide la unghi de 90 grade şi aparatul poate fi oarecum incorporat.


Păreri pro şi contra

O combină frigo precum Beko RCNE560E30DZM are clasa A++, lucru care înseamnă că e foarte eficientă şi consumă cu până la 29 procente mai puţin curent decât un aparat cu clasa A+. Se face economie suplimentară de curent prin modul vacanţă care presupune că răcirea e dată la minim datorită faptului că uşa nu e deschisă pe perioade lungi de timp.
Într-un an are un consum de 342 kWh ceea ce e foarte bine pentru un aparat de 497 litri (volum net total).
Pe lângă caracteristica Kitchen Fit (amintită mai sus) acest aparat are şi „uşi reversibile”, adică acestea pot fi montate pe ce parte doriţi.
Dimensiunile sale sunt unele compacte de 70x75x192 lxaxî cm, lucru care face ca acesta să se integreze perfect oriunde.
Mirosurile dintre compartimentele frigider şi congelator nu se vor combina întrucât are Dual Cooling, adică răcire dedicată pentru fiecare compartiment.
Referitor la nivelul de zgomot trebuie precizat că este unul normal de 40 decibeli.
Aparatul are şi compartiment EverFresh+ care e destinat depozitării legumelor şi verdeţurilor ca proaspete până la 30 zile. În plus, acest aparat are şi active Fresh Blue light care face ca durata de conservare a alimentelor amintite anterior să crească cu 30 procente.

Aparatul de faţă e unul premium, iar brandul Beko e deţinut de aceeaşi care deţin Arctic, motiv pentru care multe caracteristici şi funcţii sunt împrumutate unul de la altul.

Te-ar mai putea interesa