Beko RCNE520K20XP, combină frigorifică cu capacitate mare

Combina frigorifică Beko RCNE520K20XP e una dintre cele mai mari variante de pe piață, motiv pentru care are o lățime generoase – 70 cm. Orice aparat frigorific mare are nevoie de un sistem de răcire mai avansat pentru a reduce din consum, nu se mai formează atâta gheață și alimentele sunt conservate mai bine. E vorba de No Frost, iar la alte branduri poate avea o denumire diferită din diverse motive – NeoFrost Dual Cooling (curenții de aer rece acționează independent).

Dispune și de un filtru din carbon care îndepărtează mirosurile și împiedică formarea de bacterii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Pot spune că nu sunt multe aparate frigorifice care au un volum de 454 litri, dar sunt side by side-urile care sunt mult mai late. Acelea costă cel puțin 3000 de lei și alegerea finală depinde și de spațiul disponibil din bucătărie. Nu puteți pune un aparat frigorific lat dacă nu aveți spațiu suficient, dar pot fi incorporate parțial în mobilier pentru a nu mai părea atât de mari.

Tehnologia NoFrost e prezent atât la congelator cât și la frigider, iar cu aceasta dezghețarea e automată indiferent de compartiment. Totuși, e bine să curățați interiorul din când în când (în funcție de cât de des folosiți aparatul). Chiar dacă volumul total e așa de mare, nu e nevoie de congelator mare, iar compartimentul cel mai generos e cel de jos (așa e la mai toate combinele). Frigiderele au un congelator în partea superioară cu raft și suport pe ușă.

Pe an, un astfel de aparat consumă în jur de 404 kWh, iar o funcție vacanță (holiday) putea fi utilă atunci când nu umblați la el cu zilele. Funcțiile suplimentare sunt oferite de un control mai avansat și nu putem avea așa pretenții la un așa buget.

Păreri pro și contra

Aveți la dispoziție un spațiu generos la frigider, interior bine iluminat – tehnologie, suporturi generoase și un compartiment mare în care puteți pune fructe/legume. Arată foarte bine cu exterior metalic/argintiu și e plăcut la atingere. Prețul e foarte bun pentru ce dotări oferă și specificațiile sale tehnice sunt atractive (volum generos, consum mic).

Beko RCNE520K20XP poate concura cu orice combină din segmentul premium și nu e foarte scumpă pentru că nu are control electronic, nici dozatoare. Aceste dotări pot fi destul de inutile pentru mulți utilizatori, cum sunt și rafturile speciale pentru sticle.

Lasă un comentariu