Beko RCNA406I30XB, aparat de 203 cm clasa A++

Combina Beko RCNA406I30XB e una încăpătoare deoarece volumul net e de 362 litri, iar eficienţa energetică e A++ cu un consum anual de 282 kWh.

Face parte din gama EvoLine care se remarcă prin produse cu eficienţă A++ şi un design numit Kitchen Fit. Acest design presupune că uşile se deschid la un unghi de 90 grade şi că aparatul e uşor de pus între mobilier.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar din poza de alături cred că se poate vedea că e vorba despre un aparat cu uşi reversibile. Această caracteristică presupune că aparatul poate avea montate uşile pe ce parte vă convine mai bine.


Păreri pro şi contra

Beko RCNA406I30XB e un aparat premium, acest lucru rezultând în principal din faptul că are No Frost la frigider şi congelator. Putem spune că are Total No Frost.
Aparatul e dotat cu Neo Frost, adică are No Frost şu Active Dual Cooling. A doua caracteristică presupune că în fiecare compartiment există curenţi independenţi.
Eu când cumpăr un aparat sunt interesat şi de cât zgomot face, cel de faţă fiind unul cu un nivel de zgomot redus de 40 decibeli.
Deoarece trăim în ţara în care se întrerupe curentul la fiecare adiere a vântului trebuie ştiut că ne va ajuta foarte mult autonomia de 33 ore în cazul în care se ia curentul.
Pentru ca mirosurile neplăcute să nu existe acest aparat are filtru activ de carbon care le elimină.
În compartimentul frigider există suport cromat pentru sticle numit Bottle Rack. Acesta ajută la poziţionarea mai bună a sticlelor în sensul că vor ocupa mai puţin loc. De asemenea, pentru sticle există şi raft special pe uşă numit XXL Bottle Holder.
Economie de curent se face şi prin funcţia Vacation Mode care e util atunci când uşa aparatului nu e deschisă pentru mult timp.
Dimensiunile aparatului sunt de 59x66x203 lxaxî cm cu aproximaţie, iar din această cauză aparatul nu va ocupa prea mult spaţiu.

Aparatul acesta e pentru persoanele interesate de ceva de îndelungă folosinţă cu caracteristici de bază şi No Frost.

Te-ar mai putea interesa