Beko RCNA406E61ZXBHN, combină NeoFrost Dual Cooling

Beko RCNA406E61ZXBHN e o combină frigo premium echipată cu o multitudine de dotări utile precum No Frost, Dual Cooling și clasa C de eficiență energetică.
De la început trebuie să scriu că acest aparat e unul deosebit de fiabil, iar acest lucru e susținut de garanția 5 ani care o puteți obține înregistrând produsul pe site-ul producătorului.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare inox cu un panou de comandă modern poziționat pe ușa frigiderului.

Păreri pro și contra

Modelul de față vine cu multiple lucruri pozitive pentru care merită achiziționat, iar printre acestea se numără cele înșiruite alături.
– Combina Beko RCNA406E61ZXBHN are un sistem de răcire performant așa încât să nu necesite întreținere, să se consume cât mi puțin curent și alimentele să țină cât mai mult. E un aparat echipat cu NeoFrost Dual Cooling, adică No Frost și Dual Cooling. Primul lucru înseamnă că răcirea se realizează fără producere de gheață, iar al doilea că fie care compartiment are propriul sistem de răcire.
– E echipat cu HomeWiz, adică o caracteristică smart care te informează la fiecare pas.
– Piesele principale sunt de calitate superioară. Mă refer aici la motorul tip inverter care e caracterizat prin eficiență, durabilitate și zgomot redus.
– Compartimentarea nu doar că e una superioară, dar are și suport pentru sticle numit „bottle rack”.

La interior are un aspect plăcut cu rafturi din sticlă securizată, cum e și în cazul altor modele.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor ceva special prin faptul că are caracteristici smart.
Despre brandul Beko trebuie să scriu că e unul premium a cărui produse sunt comercializate la nivel de continent, iar calitatea lor se poate vedea și de pe urma faptului că oferă garanței 5 ani la unele categorii de produse.

Te-ar mai putea interesa