Beko RCNA406E60XBN, combină clasa A+++ cu Neofrost Dual Cooling

Beko RCNA406E60XBN e un electrocasnic premium din categoria frigorificelor. Această combină frigo vine cu NeoFrost Dual Cooling, lucru care presupune răcire fără a produce gheaţă şi sistem independent de răcire pentru fiecare compartiment.
Vine echipat cu compresor ProSmart Inverter aşa încât să fie un aparat eficient, durabil şi cu nivel scăzut de zgomot.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu multe dotări utile.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie aşa încât să se potrivească cu orice culoare ar avea mobilierul.


Păreri pro şi contra

Combina Beko RCNA406E60XBN e un aparat modern care pe lângă că arată bine vine cu uşi reversibile, adică acestea pot fi montate pe ce parte doriţi aşa încât să nu deranjeze.
Aparatul vine cu o eficienţă energetică deosebită întrucât are clasa A+++ cu un consum energetic de 188 kWh pe an. Dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor altera deoarece are o autonomie de funcţionare fără curent de 33 ore.
Aparatul e unul dotat cu mod vacanţă (Vacation Mode) care ajută la economisirea de energie atunci când uşa nu e deschisă pentru perioade lungi de timp.
Având o capacitate mare de 362 litri vine cu nişte dimensiuni de 60x6x203 c lxaxî cm.
Pentru distribuirea uniformă a aerului rece acest aparat are ventilator (Cooling Fan). În felul acesta sunt asigurate nişte performanţe bune de răcire.

De final recomand modelul acesta persoanelor interesate de ceva premium capabil să ţină la rece o cantitate mare de alimente. Consumul energetic e unul mic şi ne vom recupera banii daţi pe aparat pe parcursul utilizării.
Despre brandul Beko trebuie spus că e unul din Turcia, cu aparatură premium care are fiabilitate foarte bună.
Dacă vă interesează ceva similar, dar cu dispenser atunci vă recomand modelul acesta.