Beko RCNA406E40LZXR, combină cu Fresh Guard

Beko RCNA406E40LZXR e o combină frigo modernă cu NeoFrost Dual Cooling şi design Kitchen Fit aşa încât să încapă în orice bucătărie. Fresh Guard e o funcţie care neutralizează bacteriile şi microorganismele, deci mirosurile neplăcute (eficienţa acestei funcţii e de 90 procente). Aparatul are filtru activ din carbon şi în felul acesta e asigurat un nivel ridicat de igienă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar din poza de alături se poate vedea că e vorba despre un model de culoare inox închis (producătorul menţionează Dark Inox Design).

Păreri pro şi contra

Combina frigorifică Beko RCNA406E40LZXR este una cu cu o eficienţă energetică A+++ datorită consumul de 188 kWh pe an.
Nivelul de zgomot nu e unul deranjant deoarece discutăm despre 37 dB care e o medie la astfel de aparate.
Întreţinerea paratului nu e un proces complicat deoarece vorbim despre dezgheţare automată a frigiderului cât şi a congelatorului. Acest lucru se datorează faptului că are NeoFrost. Iar, Active Dual Cooling presupune că aparatul are răcire bazată pe curenţi ventilaţi independent, adică curenţi individuali pentru congelator şi frigider.
Pentru posibilitatea amplasării aparatului unde doriţi acesta are caracteristica de uşi reversibile. În felul acesta puteţi face ca uşile să se deschidă înspre stânga ori dreapta.
Pentru perioade lungi de timp în care nu deschideţi uşa aparatului există Vacation Mode. Acesta păstrează o temperatură constantă cu un consum mic de curent.
Acest aparat Eco Line are o garanţie de 5 ani, compresorul ProSmart Inverter având 10 ani garanţie. Astfel avem un aparat cu o fiabilitate excelentă.
Partea de frigider are compartiment EverFresh+ pentru legume lu verdeţuri. Acestea pot fi păstrate ca proaspete până la 30 zile.
Pe uşa frigiderului e un afişaj electronic care e pe post de display touch control. De la acesta poate fi controlată temperatura frigiderului şi a congelatorului precum şi modul de funcţionare dorit.

Despre brandul Beko trebuie să ştiţi că e unul premium comercializat la nivel de continent, iar produsele acestora sunt unele cu o fiabilitate foarte bună.
Dacă vreţi ceva pe o culoare mai deschisă atunci există acest model pe post de alternativă.

Te-ar mai putea interesa