Beko RCNA406E40DZXBN, frigorific cu NeoFrost Dual Cooling

Beko RCNA406E40DZXBN e un frigorific premium de tipul combină frigorifică echipat cu No Frost, dozator de apă şi alte funcţii utile.
Se adresează celora care vor un model premium care să arată bine, să poată ţine la păstrat o cantitate mare de alimente şi să nu consume mult curent.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi e uşor de folosit.
Din poza de alături puteţi vedea că e de culoare inox tip antiamprentă.


Păreri pro şi contra

Combina Beko RCNA406E40DZXBN e una cu un design minimal, pe uşa frigiderului fiind amplasate panoul de comandă şi dozatorul de apă.
Consumul de curent nu e mare, ci de 282 kWh pe an, motiv pentru care are clasa A++ de eficienţă energetică.
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că aparatul are o autonomie de funcţionare fără curent de 33 ore. În acest timp alimentele nu se vor altera şi pot spune că lucrul acesta e foarte util întrucât întreruperile de curnet sunt foarte dese în anumite anotimpuri şi condiţii meteo.
Nivelul de zgomot nu e mare, ci de 38 decibeli aşa încât aparatul să nu deranjeze atunci când dorim să ne odihnim.
Tehnologia NeoFrost Dual Cooling presupune că aparatul are curenţi de aer independeţi pentru fiecare din cele 2 compartimente. De asemenea răcirea se realizează fără producere de gheaţă aşa încât să nu fie necesară dezgheţarea.
Pentru perioade lungi de timp în care nu se deschide uşa frigiderului aparatul vine cu modul vacanţă (Vacation Mode). Acest mod presupune că va exista un consum mic de curent.
Cum am scris mai sus, aparatul vine cu un ecran digital pentru setarea temperaturii pentru fiecare din compartimente şi programarea modelului de funcţionare dorit.
Compartimentul fructe şi legume e unul modern de tipul HarvestFresh cu lumină în trei culori. Acest lucru stimulează ciclul natural de lumină de la soare aşa încât vitaminele să fie păstrate pentru o perioadă mai lungă.

Te-ar mai putea interesa