Beko RCNA406E30ZXB, combină frigorifică A++ argintie

Combina frigorifică din imagine se numește Beko RCNA406E30ZXB și e o variantă destul de mare. Discutăm de un volum de 362 litri, care e împărțit foarte bine și așa e în cazul variantelor mari. Îmi place cum arată și nu e suficient să fie argintie, designul per ansamblu e destul de minimalist și cred că e pe placul multora dintre voi. E un aparat care e la promoție, iar dacă prețul e unul convenabil, chiar nu ar trebui să ezitați. Vi se oferă și o garanție de 24 de luni, iar aparatul e livrat până în locuința clientului

Pentru a vă face o idee despre el și cam cât este de încăpător, am pus imaginea de jos și se vede foarte clar că aveți loc pentru fiecare aliment și chiar sticle nu foarte mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard cu design simplu și mânere integrate, iar voi îl puteți pune alături sau în mobilier, în funcție de spațiul care-l aveți. E destul de înalt de aceea e bine să nu aveți corpuri suspendate și lățimea sa e cea standard – 60 cm. Congelatorul are un compartiment cu congelare rapidă, astfel că îl acela e bine să puneți doar alimente proaspete. Pe zi, acesta congelează în jur de 6 kg de alimente fiind o capacitate generoasă.

E prezent un compartiment pentru alimente care trebuie ținute la 0 grade și e poziționat peste cel de fructe și legume.

Păreri pro și contra

Noua serie numită Evoline oferă numeroase avantaje: design modern (poate fi incorporat parțial), consum redus, tehnologii avansate și un spațiu interior satisfăcător pentru cât costă. Cu alte cuvinte, raportul volum/preț e bun și aș putea spune că e vorba de un aparat frigorific premium de la acest brand. Sistemul de răcire are o denumire ceva mai lungă – NeoFrost Dual Cooling, iar conținutul aparatului e conservat mai bine și curenții de aer sunt independenți.

Beko RCNA406E30ZXB e oferit de un brand cu experiență în domeniu și a demonstrat în ultimii ani că poate oferi produse conform pieței sau chiar peste. Depinde și de preferințele voastre, poate că voi aveți un brand favorit care îl alegeți de fiecare dată.

Te-ar mai putea interesa