Beko RCNA400K30ZGW, frigorific clasa A++

Beko RCNA400K30ZGW e un model de combină frigo adresată persoanelor interesate de ceva încăpător și cu o mulțime de dotări. Volumul net al aparatului e de 359 litri, iar având Neo Frost înseamnă că are No Frost și Active Dual Cooling. (Ultimul lucru înseamnă că aparatul are răcire independentă pentru fiecare compartiment).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat premium dotat cu clasa A++ de eficiență energetică, volum net de 256 litri și Active Fresh Blue Light. Din poza de alături puteți vedea că are un design minimalist, mânerele fiind unele integrate.


Caracteristici

Aparatul Beko RCNA400K30ZGW e unul dotat cu Full No Frost, adică cu No Frost la congelator și frigider. Această tehnologie e una care ajută la răcirea fără producere de gheață și fără a fi nevoie de dezghețare.
Compartimentul de fructe și legume e unul dotat cu funcția Active Fresh Blue Light care ajută la menținerea prospețimii cu până la 30 procente mai mult. Acest lucru e așa deoarece lumina albastră menține efectul de fotosinteză din interiorul aparatului.
Partea de congelator e una cu 3 compartimente și cu o capacitate de congelare de 5kg la 24 ore.
Nivelul de zgomot al aparatului nu e deloc mare, fiind de 40 decibeli, iar în acest fel nu o să fiți deranjați de aparat.

Păreri pro și contra

Avantaje la acest model ar fi că arată bine, mânerele incorporate, No Frost, capacitatea mare de congelare, ușile reversibile, consumul redus de curent (274 kWh pe an) și că vine de la un brand de top.
Contra ar fi că nu are dispenser de apă sau gheață.

Concluzie

Dacă te interesează un model nou de frigorific cu o capacitate mare de stocare vă recomand modelul de față. Nu doar că e încăpător, ci are și o eficiență energetică sporită.
Despre brandul Beko trebuie să vă spun că e unul premium, mai exact e deținut de aceiași care dețin Arctic. Diferența dintre aceste două branduri e că Beko e comercializat la nivel de continente și e foarte cunoscut.

Te-ar mai putea interesa