Beko RCNA400K20ZXP, combină cu anti-amprentă

Combina frigorifică Beko RCNA400K20ZXP face parte din cea mai nouă generație de aparate frigorifice de la acest brand. Îi lipsește doar controlul digital, însă această dotare nu o veți folosi chiar zilnic. În schimb, consumul de energie e destul de redus iar alimentele sunt conservate destul de bine. Compartimentele din frigider pot fi folosit pentru anumite alimente și pentru a împiedica răspândirea mirosului în frigider. Mă refer la cel cu 0°C în care puteți pune carne proaspătă sau pește care urmează a fi gătit.

Sunt destul de multe combine similare oferite de acest brand și fiecare are un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina de mai sus e una dintre cele mai mari variante de la acest brand – 347 litri. Acest volum e destul de bine împărțit, astfel că congelatorul are 97 litri. Majoritatea combinelor de pe piață au un congelator cu 3 compartimente, iar cel de jos e și cel mai mare. În acel compartiment puteți pune multe alimente sau chiar pungi generoase cu alimente. Consumul de energie al acestui model e de 346 kWh pe an și sistemul NeoFrost are un rol important în acest sens. Pentru cei care nu știu, NeoFrost e compusă din două sisteme inteligente: NoFrost și Active Dual Cooling.

În general, modelele cu congelatoare mai mari au un consum diferit, dar și așa e destul de mic și nu se va observa prea mult pe factură. Arată bine la exterior cu acele mânere incorporate și finisajul inox anti-amprentă e foarte elegant. Interiorul e bine iluminat cu acea tehnologie LED și tot mai multe aparate frigorifice o au.

Păreri pro și contra

Pot spune că nu-i lipsește nimic, poate chiar are prea multe în acest buget și mă refer la: sistemul de răcire, compartimentele speciale (0°C, EverFresh+), NeoFrost, finisaj anti-amprentă, protecția antibacteriană etc. Din păcate, pe acel suport pentru sticle se pot pune doar sticle mici, dar acele puteau fi puse și pe un suport de pe ușă.

Beko RCNA400K20ZXP e un aparat frigorific destul de mare dar care ocupă mai puțin spațiu decât un frigider. Poate că nu ați observat, dar frigiderele sunt mai late și scunde.

Te-ar mai putea interesa