Beko RCNA400K20ZXP, combină cu anti-amprentă

Combina frigorifică Beko RCNA400K20ZXP face parte din cea mai nouă generație de aparate frigorifice de la acest brand. Îi lipsește doar controlul digital, însă această dotare nu o veți folosi chiar zilnic. În schimb, consumul de energie e destul de redus iar alimentele sunt conservate destul de bine. Compartimentele din frigider pot fi folosit pentru anumite alimente și pentru a împiedica răspândirea mirosului în frigider. Mă refer la cel cu 0°C în care puteți pune carne proaspătă sau pește care urmează a fi gătit.

Sunt destul de multe combine similare oferite de acest brand și fiecare are un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Combina de mai sus e una dintre cele mai mari variante de la acest brand – 347 litri. Acest volum e destul de bine împărțit, astfel că congelatorul are 97 litri. Majoritatea combinelor de pe piață au un congelator cu 3 compartimente, iar cel de jos e și cel mai mare. În acel compartiment puteți pune multe alimente sau chiar pungi generoase cu alimente. Consumul de energie al acestui model e de 346 kWh pe an și sistemul NeoFrost are un rol important în acest sens. Pentru cei care nu știu, NeoFrost e compusă din două sisteme inteligente: NoFrost și Active Dual Cooling.

În general, modelele cu congelatoare mai mari au un consum diferit, dar și așa e destul de mic și nu se va observa prea mult pe factură. Arată bine la exterior cu acele mânere incorporate și finisajul inox anti-amprentă e foarte elegant. Interiorul e bine iluminat cu acea tehnologie LED și tot mai multe aparate frigorifice o au.

Păreri pro și contra

Pot spune că nu-i lipsește nimic, poate chiar are prea multe în acest buget și mă refer la: sistemul de răcire, compartimentele speciale (0°C, EverFresh+), NeoFrost, finisaj anti-amprentă, protecția antibacteriană etc. Din păcate, pe acel suport pentru sticle se pot pune doar sticle mici, dar acele puteau fi puse și pe un suport de pe ușă.

Beko RCNA400K20ZXP e un aparat frigorific destul de mare dar care ocupă mai puțin spațiu decât un frigider. Poate că nu ați observat, dar frigiderele sunt mai late și scunde.

Lasă un comentariu