Beko RCNA400E30DZXB, combină frigo clasa A++

Beko RCNA400E30DZXB e o combină frigorifică a anului 2018 din clasa premium întrucât are ecran touch, Full No Frost și eficiență energetică A++.
Pe lângă multitudinea de facilități premium acest model are și o fiabilitate excelentă dovedită de garanția de 5 ani.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are o multitudine de dotări utile printre care cele pe care le voi enumera mai jos.

Beko RCNA400E30DZXB

Avantaje

Modelul Beko RCNA400E30DZXB e unul făcut așa încât să nu încurce și să fie cât mai ușor de folosit. Din această cauză are uși reversibile, lucru care vă permite să amplasați aparatul chiar și lângă pereți întrucât ușile pot fi reglate să se deschidă în orice parte.
La capitolul curățare nu o să aveți stres pentru că acest aparat e unul dotat cu Full No Frost, adică No Frost la frigider și congelator. În acest fel nu e nevoie să dezghețați ori decongelați aparatul întrucât nu se produce gheață.
Diferiți parametri ai aparatului (precum temperatura interioară din congelator și frigider) pot fi controlați de la ecranul senzitiv (cu touch control). Aparatul are și diferite moduri de funcționare, iar acestea pot fi programate tot de la ecranul amintit anterior.
Partea de frigider are și diferite compartimente precum și suport pentru sticle. În acest fel aparatul poate păstra la rece ai multe sticle.
Pentru sticle există (pe lângă suportul de sticle) și un raft special pe ușă numit XXL Bottle Holder.

Dezavantaje

Din punctul meu de vedere acest aparat nu are niciun dezavantaj la această plajă de preț (undeva la 2000 lei). Are până și dispenser/dispecer de apă (despre alimentarea acestuia se poate vedea mai multe în manualul de utilizare).

Verdict

Dacă vă doriți un aparat care să se prezinte bine din toate punctele de vedere atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Legat de garanția de 5 ani vă invit să vă uitați aici să vedeți dacă mai e valabilă oferta.
Despre brandul Beko trebuie spus că e unul internațional comercializat la nivel de Europa și e deținut de cei care dețin și Arctic, iar din această cauză unele tehnologii le întâlnim și la aparatele Arctic.

Te-ar mai putea interesa