Beko RCNA400E21DZXP, model cu No Frost și Active Dual Cooling

Beko RCNA400E21DZXP vine ca o alternativă la Beko RCNA400E21DZX și RCSA400K20DW (e un model alb cu un volum ceva mai mare). Se adresează persoanelor interesate de un model cu multe tehnologii utile care să ajute la păstrarea alimentelor proaspete cât mai mult timp.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium de culoare inox cu multe funcții (mai multe despre funcțiile sale în rândurile ce urmează). Se poate vedea de alături cât de bine arată, culoarea fiind inox antiamprentă.

Beko RCNA400E21DZXP

Avantaje

La interior e bine compartimentat având frigider cu 3 rafturi din sticlă și 4 suporturi la ușă. Partea de congelator e dotat cu 3 compartimente în care poți congela 5 kg la 24 de ore.
Consumul de curent e unul mic mulțumită clasei A+. Astfel, are un consum de 345 kWh an, fiind cu 24% mai eficient decât un model A.
Are sisteme separate de răcire pentru cele două compartimente (congelator și frigider), acest lucru fiind numit Active Dual Cooling. Iar, acest lucru combinat cu No Frost se numește NeoFrost. Nu mă întrebați dacă are două compresoare
Are dozator de apă, iar pentru a vedea cum trebuie umplut cu apă recomand să citiți pagina 11 a manualului de utilizare. De asemenea trebuie să menționez că trebuie pusă doar apă potabilă (cea de la robinet nu o recomand).
Nu vor exista mirosuri neplăcute deoarece există funcția de ionizare care neutralizează microorganismele care cauzează aceste mirosuri. Aparatul RCNA400E21DZXP e dotat și cu garnitură antibacteriană care ajută și ea la menținerea prospețimii.
Un alt avantaj ar fi că e ușor de folosit prin intermediul unui panoul de comandă digital.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat premium cu o capacitate (netă) de 344 litri și o înălțime de 201 cm atunci modelul acesta e recomandarea mea. Beko este un brand ok prezent în România de vreo 20 de ani, iar în tot acest timp nu s-a făcut de rușine.
Un model precum acesta ne va ajuta să economisim timp (dezghețarea e automată) și curent (mulțumită faptului că nu consumă mult), iar alimentele vor rămâne proaspete mai mult timp.

Te-ar mai putea interesa