Beko RCNA400E20ZXP, combină cu volum de 354 litri

O combină frigorifică ca Beko RCNA400E20ZXP oferă caracteristici speciale numeroase: NeoFrost, Compartimente EverFresh+ și 0 grade C, filtru anti-mirosuri, ionizare, Buzzer pentru ușă deschisă, control electronic și interior iluminat cu LED. Aceasta nu e singura variantă din această generați cu astfel de tehnologii, iar singura diferența poate fi volumul. Bineînțeles, modelele foarte ieftine nu o să aibă control electronic și tehnologii de răcire avansate. Oricum, nu merită să alegeți o combină prea ieftină deoarece nu oferă nimic în plus față de varianta de jos.

Din poza de mai jos, acest model are destul de multe rafturi, suporturi și compartimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această combină are un volum net total de 354 litri, iar acesta e împărțit astfel: 97 litri la congelator și 257 litri la frigider. În general, congelatorul are o treime din volumul total și nici nu veți găsi variante cu congelatoare mult mai mari. Acesta poate congela până la 5 kg de alimente pe zi. Cele trei compartimente sunt suficiente pentru a putea pune alimente pentru întreaga familie. Controlul electronic e vizibil destul de ușor deoarece e prezent pe ușa frigiderului. Alte branduri pot oferit un control electronic la interior (pe marginea de sus a frigiderului).

Pe an, un astfel de aparat are un consum de 346 kWh și nu e foarte mare pentru dimensiunile sale. Nu puteți avea pretenții să consume foarte puțin pentru că și așa nu e foarte scumpă. În general, modelele mult mai scumpe au un consum semnificativ mai mic.

Îmi plac combinele cu mânere incorporate deoarece arată mult mai bine și ușile se deschid la fel de ușor. Funcțiile disponibile pe acesta sunt numeroase și câteva sunt date de controlul electronic, dar sunt și cele standard: super-congelare și super-răcire.

Păreri pro și contra

Accesoriile incluse sunt destul de utile, are un consum mic de energie, interior bine împărțit, există compartiment în care se poate pune carne proaspătă, design modern. Nu am ce să-i reproșez în acest preț.

Beko RCNA400E20ZXP e una dintre cele mai accesibile și performante modele de pe piață. Acest brand oferă doar soluții fiabile deoarece are o experiență îndelungată pe acest segment.

Te-ar mai putea interesa