Beko RCNA400E20ZB, combină crem clasa A+

Pentru cei interesați de o nuanță fină recomand Beko RCNA400E20ZB deoarece e o combină de culoare crem. Pe lângă acest prim atuu, modelul de față e dotat NeoFrost, filtru anti-miros și un consum redus de energie (are clasa A+ de eficiență energetică cu un consum de 348 kWh pe an).
La prima vedere (din cele enumerate mai sus) se poate vedea că acest model e unul de top dotat cu cele mai utile tehnologii. Din păcate nu are Multiflow, dar în schimb are Dual Cooling care presupune că pentru fiecare compartiment are sistem de răcire separat.

Modelul acest vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie să vă spun că nu are distribuitor de apă, iar din această cauză vă recomand acest model dacă vă trebuie neaparat și distribuitor/dispenser.

Avantaje

Dispune de avertizare sonoră (Buzzer) în cazul în care lăsați ușa deschisă mai mult de 1 minut. Lucru deosebit de util în cazul în care aveți copii pentru că ei uită să mai închidă ușa frigiderului.
Are protecție antibacteriană prin intermediul unei garnituri speciale, filtru anti-miros și funcția de ionizare. Deci, puteți vedea că sunt 3 lucruri care contribuie la prevenirea apariției bacteriilor, mucegaiului și a mirosurilor neplăcute.
E dotat cu NeoFrost, adică No Frost + Active Dual Cooling. În felul acest se obțin niște performanțe foarte bune în răcire și nu se produce gheață.
Ușile sunt unele reversibile cu mâner incorporat. Pentru reglarea ușilor într-o altă poziție e bine să apelați la cineva care se pricepe.

Concluzie

Dacă doriți să vă cumpărați un aparat care să arate bine și să aibă dotări premium atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu are Multiflow, dar sistemul de răcire cu Dual Cooling e unul care ajută la o răcire rapidă, fiind un lucru oarecum echivalent.
Despre brandul Beko am mai scris de multe ori, dar cred că e important să readuc aminte că e unul premium. E comercializat în întreaga Europă, iar proprietarul e turc, același ca al Arctic (da, Arctic e de ținut de tuci). Am văzut numai păreri de bine de la clienți din UK și alte țări vestice.

Te-ar mai putea interesa