Beko RCNA386E40ZXBN, combină frigorifică cu display touch

Combina frigorifică din imagine este una ceva mai interesantă și se numește Beko RCNA386E40ZXBN. Poate că vă doriți să reglați temperatura de la exterior, iar acest brand oferă variante cu control touch pe ușa frigiderului. Se poate vedea și controla temperaturile de la frigider și congelator în funcție de ce veți pune în el. Arată bine pe argintiu și designul este simplificat pentru că nu mai avem mânere clasice, ci sunt orizontale și integrate.

Are tehnologii moderne și care reduc consumul de energie și se poate vedea pe factura de la energie (în comparație cu aparatul vechi). Bineînțeles, trebuie luat în calcul și volumul aparatului deoarece acesta re 358 litri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un aparat frigorific cu tehnologie No Frost nu este chiar accesibil, însă și specificațiile tehnice influențează prețul aparatului. Mai sunt și alte caracteristici speciale sau tehnologii care vor fi destul de tuile și le menționez mai jos. Congelatorul are sertare generoase și unul este de tip Big Box pentru ca să aveți unde să puneți pachete mai mari cu alimente. Capacitatea de congelare poate atinge chiar 8 kg pe zi și nu este atât de relevantă când punem alimente deja congelate.

Păreri pro și contra

În ultimii ani, Beko a devenit un brand destul de popular și apreciat deoarece oferă soluții potrivite fiecărui buget. Voi decideți dacă modelul de sus vi se potrivește și nu prea ai ce să-i reproșezi deoarece are tehnologie NeoFrost Dual Cooling, care este combinația dintre No Frost și Active Dual Cooling. Sertarul pentru fructe și legume este ceva mai special deoarece conservă mai bine conținutul (față de cel clasic) – Everfresh+. Deasupra sa se află și un compartiment pentru alimente care trebuie ținute la 0 grade. Pe ușă este loc pentru sticle mari și se vede în unele imagini de prezentare, iar conținutul este destul de vizibil datorită iluminării LED.

Face parte din populara serie Evo LIie care excelează la multe capitole, dar am și menționat mai sus. Beko RCNA386E40ZXBN poate fi aleasă alături de un serviciu de schimbarea a balamalelor în cazul în care va fi pus într-un colț.

Te-ar mai putea interesa