Beko RCNA366K30XB, combină clasa A++ de 324 litri

Beko RCNA366K30XB este o combină frigo cu un aspect modern şi cu clasa A++ de eficienţă energetică. E un model cu aspect plăcut (metal look) şi care vine cu o înălţime de 186 cm (deloc mare).

Modelul acesta e unul de top şi vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →. În opinia mea nu e un cost deloc mare deoarece arată bine, are uşi reversibile şi consum mic de curent (pe an consumă 270 kWh).


Păreri pro şi contra

Modelul Beko RCNA366K30XB nu e un aparat gălăgios prin prisma faptului că are un nivel de zgomot de 40 decibeli.
Consumul energetic mic de 270 kWh pe an face ca într-o perioadă nu prea lungă de timp să vă recuperaţi banii daţi pe aparat… prin facturi mai mici la curent.
Volumul net total al acestui aparat e unul de 324 litri, fiind împărţit în 215 litri ai frigiderului şi 109 litri ai congelatorului.
Nu va trebui să vă bateţi prea mult capul cu dezgheţarea deoarece vorbim despre un aparat cu No Frost la congelatr şi frigider. Mai mult de atât acest model are Neo Frost Dual Cooling, adică No Frost şi Dual Cooling. Al doilea lucru presupune faptul că aparatul are sisteme separate e răcire.
Dimensiunile aparatului sunt unele de 59x66x186 lxAxÎ în cm, iar din această cauză o să-l puteţi amplasa în locuri nu prea spaţioase. Modelul acesta face parte din seria Evo Line, lucru are presupune că are caracteristica Kitchen Fit, adică un design care te ajută să maximizezi spaţiul. Aparatele Kitchen Fit sunt aşa făcute să ocupe foarte puţin spaţiu.
Pentru ca dvs să aveţi suficient spaţiu şi să montaţi aparatul unde vă convine acesta e dotat cu uşi reversibile.
În scopul maximizării spaţiului interior acest model are la uşă raft XXL Bottle Holder care e special pentru sticle.
Dacă locuiţi într-o zonă unde se întrerupe des curentul atunci trebuie ştiut că modelul acesta are o autonomie de funcţionare de 33 ore fără curent, timp în care alimentele nu se vor strica.

Pe piaţă există multe modele de combine, dar aceasta e mai specială prin faptul că are mutle caracteristici utile şi consum redus de electricitate.
Brandul Beko e unul premium, şi din această cauză toate produsele comercializate de ei sunt premium.