Beko RCNA366E30ZXR, combină frigorifică cu NeoFrost

Combina frigorifică Beko RCNA366E30ZXR e una modernă, motiv pentru care are NeoFrost care e combinația dintre două tehnologii NoFrost și Active Dual Cooling. Prima tehnologie o cunoașteți și de la alte aparate, iar ea controlează ceva mai bine nivelul umidității de la interior. Cea de-a doua oferă doi curenți de aer independenți, unul pentru frigider și celălalt pentru congelator. Alimentele sunt foarte bine conservate în astfel de condiții, iar compartimentul EverFresh+ promită să vă țină legumele și fructele proaspete până la 30 de zile.

Din poza de jos nu se văd foarte multe caracteristici speciale, dar aș putea spune că face parte din segmentul premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Datorită unui sistem de răcire avansat, consumul de energie scade considerabil și poate ajunge la numai 270 kWh pe an, adică pe zi aveți un consum nesemnificativ. Poate că pare cam scump pentru unii dintre voi însă discutăm de un aparat frigorific mare cu un volum net de 324 litri, iar congelatorul are trei compartimente generoase. Cu alte cuvinte, discutăm de un congelator mare pentru acest buget – 109 litri.

Capacitatea de îngheț a congelatorului e de 6 kg la 24 ore și e destul de mare dacă nu obișnuiți să introduceți foarte multe alimente proaspete în el. Ca și caracteristici speciale, acest aparat chiar impresionează: suport ușă pentru sticle mari, avertizare audio pentru ușă deschisă, iluminare interioară LED etc.

Păreri pro și contra

Are un design ieșit din comun dacă e să-l comparăm cu generația precedentă, iar ușa se deschide la 90 de grade chiar și dacă ați ales să incorporați aparatul în mobilier. M-aș bucura dacă și alte branduri are face la fel pentru a putea pune aparatul chiar oriunde și pentru un volum atât de generos, chiar nu ocupă mult spațiu. Controlul electronic de pe ușa frigiderului e ușor de folosit și chiar arată bine sub logo pentru că e de culoare neagră, iar iluminarea e albă.

Beko RCNA366E30ZXR e unul dintre aparatele frigorifice care le-aș recomanda pentru că oferă ceva competitiv la un buget mic. Nu e nevoie să alegeți aparate mai scumpe de la branduri mai populare, deoarece și Beko e un brand care merită.

Te-ar mai putea interesa