Beko RCNA365K20ZXP, combină frigorifică cu NeoFrost

Combina frigorifică Beko RCNA365K20ZXP face parte din cea mai nouă generație de aparate frigorifice de la acest producător și se pare că oferă cele mai mai bune dotări. Sistemul de răcire NeoFrost ar trebui să fie principalul motiv pentru care ați alege acest aparat. Bineînțeles, volumul său e un alt motiv, doar că la frigider nu e chiar atât de mult spațiu pe rafturi deoarece se poate observa că are două compartimente și un raft pentru sticle mai mici. Designul e destul de elegant și cred că o să vă placă mai mult mânerele integrate decât cele clasice.

E puțin mai ieftin decât combinele de la concurență și mă refer la cele cu dotări apropiate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Congelatorul e suficient de mare – 97 litri, iar frigiderul are două compartimente speciale, motiv pentru care nu are multe rafturi. Totuși, spațiul dintre rafturi poate fi ajustat pentru a putea pune vase mai mari. Puteți chiar elimina un raft dacă considerați că nu e de ajuns spațiu. Conservarea alimentelor nu va fi o problemă pentru acest model, iar dezghețarea e automată datorită tehnologiei de răcire (Active Dual Cooling și No Frost).

Sunt destul de multe combine cu iluminare interioară LED, iar acesta e mai eficient decât iluminarea clasică deoarece interiorul e mai vizibil. Accesoriile acestui model sunt cele care le puteți găsi și la alte variante: tavă pentru gheață, suporturi pentru ouă și sticle.

Păreri pro și contra

Consumul de energie e scăzut pentru un volum atât de generos, aspect plăcut cu finisaj anti-amprentă, interior bine iluminat cu tehnologie LED, are două compartimente speciale (unul e pentru fructe și celălalt e pentru lactate și brânzeturi).

Nu e vorba de un model foarte înalt dar acest aspect ține de volumul aparatului, adică o combină cu volum mare poate avea chiar și 200 cm înălțime. Beko RCNA365K20ZXP nu e o variantă care să fie prea mare, ci e suficient de încăpătoare deoarece totul e bine împărțit. Congelatorul are chiar și un compartiment mare ca și cel de tip BigBox, iar restul sunt cam pe jumătate.

Te-ar mai putea interesa