Beko RCNA365E20ZXP, combină cu sistem de răcire NeoFrost

Combina frigorifică Beko RCNA365E20ZXP e una dintre cele mai noi soluții pentru locuința voastră și vine cu tehnologii avansate, cum e NeoFrost. Aceasta e peste No Frost deoarece are și caracteristica Active Dual Cooling. Sunt destul de multe motive pentru a alege acest model și acest brand oferă doar variante competitive în acest buget. Nu vă recomand modelele prea ieftine, deoarece nu vin cu o eficiență energetică superioară și dotările speciale sunt foarte puține. Arată bine cu mânere integrate, parcă e mai elegantă decât una cu mânere verticale.

E bine să alegeți un model cât mai dotat pentru că-l veți folosi mulți ani, iar o combină argintie e mai elegantă decât una albă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interiorul e destul de bine iluminat deoarece are rafturi din sticlă, tehnologie LED și compartimente transparente. Chiar dacă are 309 litri, la interior nu veți găsi prea multe rafturi datorită acelor două compartimente. E prezent și un raft pentru sticle doar că nu puteți pune sticle foarte mari, de aceea există acel suport m ai mare pe ușa frigiderului. Consumul e foarte important la un aparat care trebuie ținut tot timpul în priză, dar pentru că are NeoFrost, consumul anual e 331 kWh. Putea fi mai redus acest consum, dar atunci deja discutăm de combine mult mai scumpe, iar banii investiți îi veți recupera prin facturi mai mici.

Funcțiile disponibile le știți de la alte combine: super-răcire, ionizare și super congelare. Din poza de sus se pot observa două compartimente la frigider, unul e pentru fructe/legume iar celălalt e pentru lactate, dar se poate pune și carne (temperatura e de 0°C).

Păreri pro și contra

Nu sunt multe combine cu atât de multe dotări speciale: NeoFrost, filtru alti-mirosuri, accesorii incluse, ionizare, protecție antibacteriană, compartiment EverFresh+, control digital.

Beko RCNA365E20ZXP e mult peste un frigider și nici nu ocupă mult spațiu pentru că are o lățime de 60 cm. Doar combinele mari au o adâncime variabilă dar nu veți întâmpina probleme la instalare (referitoare la spațiu ocupat). Prefer combinele deoarece au un congelator destul de încăpător și e compartimentat.

Te-ar mai putea interesa