Beko RCNA340K20XP, combină frigorifică cu NeoFrost

Sunt disponibile destul de multe combine frigorifice, iar modelul Beko RCNA340K20XP de mai jos, chiar arată mai bine decât în poza. Discutăm de un aparat destul de competitiv pe piață pentru că prezintă NeoFrost care e compusă din două tehnologii diferite Active Dual Cooling și No Frost. Cred că ați auzit de cea de-a doua tehnologie, dar aveți nevoie chiar și de prima deoarece e vorba de doi curenți de aer diferiți (unul pentru fiecare compartiment). Acesta e un plus pentru acest aparat frigorific și nu-l voi mai menționat jos.

Rafturile chiar sunt spațioase că doar e o combină cu lățime de 60 cm și adâncime de 65 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La interior se poate vedea un compartiment generos în care puteți depozita fructe și legume. Frigiderul e destul de bine împărțit și dacă nu vă convine un raft, îl puteți scoate pentru a face mai mult loc pentru un vas înalt sau un tort. Consumul de energie e scăzut datorită tehnologiei No Frost, izolației bune și construcției sale.

Pe partea de dotări, acest aparat are următoarele: super-congelare, filtru anti-mirosuri, sistem antibacterian, compartiment EverFresh+. Arată ca multe alte modele de la branduri ceva mai cunoscute și culoarea e chiar elegantă – inox cu suprafață antiamprentă. Mie îmi plac combinele sau frigiderele cu mânere integrate deoarece designul e mai simplificat, însă pot fi și variante cu mânere destul de elegante.

Păreri pro și contra

Filtrul activ de carbon e foarte eficient când vine vorba de filtrarea aerului de la interior, iar mirosurile chiar sunt îndepărtate. Nu orice aparat frigorific prezintă o astfel de dotare și chiar nu trebuie neglijată. Are un congelator destul de spațios și performant, că doar are No Frost. Totul e vizibil la interior datorită tehnologiei LED și rafturilor din sticlă. Nici nu prea se mai fabrică aparate frigorifice cu rafturi din sârmă.

Beko RCNA340K20XP e un aparat care nu prea are concurență în acest preț și chiar e de apreciat ce oferă. Pentru cei care nu au idee despre acea tehnologie de răcire, am pus demonstrația de mai jos.

Te-ar mai putea interesa