Beko Prestige Line

Chiar dacă afară e frig, aparatele de aer condiționat sunt utile deoarece purifică aerul, dacă pot spune așa, existând modele care au chiar și capabilitatea de a încălzii aerul cum e aparatul de aer condiționat Beko Prestige Line, 12000 btu. Acesta vine în mai mutle variante cum ar fi 12000 btu, 9050 btu, 9000 btu și de 18100 btu. Cel mai popular e modelul de 12000 care are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar fiabilitatea lui e destul de bună deoarece are o garanție de maxim 4 ani. Îl recomandă prețul mic, clasa energetică A, filtrul antibacterian, funcțiile de încălzire și răcire, dar și multe altele. Deci, se poate vedea de ce e așa de apreciat – deoarece are foarte multe capabilități. Un alt motiv pentru care e apreciat și cel mai vândut este că e printre singurele modele de aparate de acest tip comercializate.

Poze

Prestige Line are un design foarte bun și alături găsiți o imagine cu modelul din acest articol și trebuie știut că acesta e partea (unitatea) care se montează în interior, adică în cameră, iar la exterior mai există partea cu ventilatorul. Am pus această imagine în scopul de a vă face o opinie despre cum arată, dar nu știu dacă e prea important aspectul.

Acesta e aparatul

Specificaţii tehnice

Linia Prestige Line e una care conține mai multe aparate și după cum spuneam în introducere, acei btu diferă de la modelele ieftine la cele scumpe. Modelul cu răcirea de 12000 btu are o capacitate de încălzire de 12100 btu și asta presupune că pe timp de iarnă, dacă doriți, va da aer cald. Având filtru anti bacterian și deodorizant asta garantează că o să beneficiați de aer curat și filtrat.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu telecomandă; nu e scump, existând numeroase „configurații”; capacitatea de răcire a acestui model e bună fiind de 3517 W, iar cea de încălzire e de 3547 W, deci tot cam aceeași; greutatea nu e mare, astfel unitatea interioară e mai ușoară cântărind 9 kilograme, iar cea exterioară are 35 kilograme.
Contra: nu există ceva negativ de precizat în legătură cu acest model deoarece costă puțin și e capabil.

Concluzie

Beko Prestige Line 12000 btu e cel mai apreciat model și există încă 3 modele ca alternativă la acesta, fiind mai puternice ori slabe, iar prețurile le sunt pe măsură. Fiind singura gamă de astfel de electronice e normal să fie cele mai populare, dar și brandul Beko are de spus ceva când vine vorba despre popularitate.

Te-ar mai putea interesa