Beko OIM39701X, cuptor incorporabil negru

Cuptorul incorporabil Beko OIM39701X e unul cu capacitate foarte mare – 75 litri, design pe negru dar și puțin pe inox, multe funcții și opțiuni. E un cuptor care poate fi folosit acasă ori la un restaurant (chiar și o cofetărie) deoarece e mare și puternic. Aveți nevoie de un astfel ajutor dacă gătiți des și nu ați mai avut decât un aragaz. Ca și volum, e mult peste un aragaz dar și funcțiile sale sunt mai multe. E genul de cuptor care poate găti cam orice și uniform. Nu-mi plac cuptoarele pe gaz, iar dacă ar fi să aleg un aragaz, aș alege unul mixt. Alături de acest incorporabil, vă recomand o plită tot neagră cu inducție ori pe gaz (nu are importanță brandul ales).

Prețul său mi se pare corect și dacă nu e pentru voi (vă depășește cu mult bugetul), vă recomand un cuptor mai mic și cu mai puține funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Are o alimentare electrică și care e cea mai recomandată. Capacitatea sa e peste medie și nu cred că există cuptoare mai mari, poate daor cele profesionale sunt mai încăpătoare. Clasa de eficiență e A și cam așa e la toate modelele mari. E dotat cu control electronic, afișaj LCD, timer 15 funcții etc.

Pe partea de funcții și programe are următoarele: autocurățare, iluminare interioară, convecție aer fierbinte, decongelare, încălzire inferioară, blocare acces copii, treaptă pizza și câteva funcții speciale (gătire 3D, booster și soft close).

Sunt incluse accesoriile următoare: tavă adâncă și raft din sârmă. Nu are ghidaje telescopice și o astfel de dotare puteați scoate mai în siguranță tava din cuptor. Pe partea de design observăm un finisaj pe negru și cu câteva zone pe inox.

Plusuri: volum mare, funcții speciale, diverse moduri de gătit, arată bine, e performant și ușor de folosit.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Beko OIM39701X e o alegere bună și chiar dacă pare cam complicat, deoarece controlul digital parcă ușurează munca (comparativ cu un control mecanic). Nu ocupă spațiu având în vedere că necesită incorporare ci doar un mobilier corespunzător. Chiar dacă nu e foarte ieftin impresionează cam la toate capitolele, însă nu are cele mai grozave dotări.

Te-ar mai putea interesa