Beko OIM27201A nu e genul de cuptor incorporabil care l-ați putea lua separat (adică cu o altă plită). Având în vedere cum arată nu-l puteți asorta cu o plită cu design modern, dar și mobilierul trebuie să fie unul corespunzător. Electrocasnicele noi sunt mult peste cele vechi cam la toate capitolele (design, eficiență, fiabilitate, dotări, funcții și programe). E bine că există astfel de pachete și cuptoare deoarece mulți s-au cam săturat de aragazuri. Aragazurile ocupă spațiu și nu oferă prea multe funcții de gătire și sunt puține cele electrice.
Chiar dacă veți economisi niște bani, tot nu e un pachet promo foarte accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Păreri pro și contra
Prefer alimentarea electrică din multe motive și unul dintre ele e acela că nu mai e nevoie de o butelie cu gaz. Capacitatea unui astfel e cuptor e generoasă pentru a putea găti mult fără nici un stres – 71 litri. E ceva mai mult decât media, dar există cuptoare chiar și mai mari. CU cât sunt mai mari cu atât sunt mai puternice și consumul de energie e corespunzător. La acesta clasa e A și majoritatea o au A sau A+, deci nu are sens să căutați un cuptor mult mai eficient la acest capitol.
Evident, are control mecanic că doar se dorește a fi un cuptor rustic sau retro. Are dotări ca: timer, grill, ventilator, 8 funcții, iluminare interioară și altele. Dintre funcții sale amintesc: decongelare, gătire 3D, încălzire ventilată etc. Accesoriile unui cuptor sunt relativ aceleași însă la modelele mai scumpe sunt mai multe: raft sârmă, tavă adâncă și tava emailată de gătit.
Finisajele sunt interesante iar culoarea aleasă e antracit. Nu vă interesează dimensiunile cuptorului la instalare ci doar ale nișei (cele care vă ajută să comandați mobilierul). E bine să achiziționați întâi cuptorul și apoi mobilierul dar, în general, dimensiunile cuptoarelor nu diferă cu mult.
Plusuri: are capacitate mare, multe funcții, designul în stil vechi, pachetul promo și fiabilitatea.
Minusuri: nu oricine și le permite.
Beko OIM27201A e o alegere inteligentă dacă vreți ceva diferit în bucătărie, iar restul electrocasnicelor trebuie să corespundă (ca design). De exemplu, hota ar trebui să fie una de tip șemineu care se instalează pe perete și oferă un plus de eleganță în bucătărie. Puteți alege una de la un brand diferit dacă se potrivește, adică nu e regulă.