Beko Innova Chef OIM25901X, cuptor incorporabil

Acest cuptor incorporabil Beko OIM25901X e unul dintre puținele model cu conexiune USB. O astfel de conexiune vă poate ajuta să uploadați rețete sau fotografii. O caracteristică ca acesta poate fi utilă pentru gospodinele care sunt familiarizare cu cele mai noi tehnologii, dar și așa nu cred că aveți nevoie de multe cunoștințe pentru a-l folosi deoarece nu sunt multe butoane iar software-ul e prietenos. Face parte din seria numită Innova Chef care e o serie premium adică pentru cei care vor ceva modern. Bineînțeles are un design elegant pe negru cu inox. Acest cuptor OIM25901X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Beko Innova Chef OIM25901X are un volum de circa 65 litri care e puțin peste medie, deci puteți găti orice în special că are o mulțime de funcții (13): 82 rețete programate, grill, ventilator, coacere 3D, pizza, booster, decongelare etc. Cu ajutorul grill-ului puteți găti mâncăruri mai sofisticate sau cu carne. Chiar dacă nu are rotisor, cred că veți găsi o alternativă la acesta. Are chiar și funcție de autocurățare catalitică, funcție care nu veți găsi la cuptoarele ieftine și care vă scutește de curățatul interiorului. Timerul sau cronometru poate fi setat ușor datorită butoanelor senzitive și vă avertizează când e gata.

Veți primi următoarele accesorii: o tavă de coacere emailată adâncă, o tavă coacere emailată standardă, grill și un raft din sârmă. Alte caracteristici importante care merită menționate ar fi: închidere amortizată a ușii, butoane senzitive, suporturi telescopice și iluminare la deschiderea ușii. Dacă nu v-ați cumpărat încă mobilierul de bucătărie, ar fi bine să cumpărați dinainte cuptorul pentru a ști dimensiunile nișei.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu multe accesorii, coacere 3D, suport telescopic, ecran funcțional și util, 5 ani garanție, funcție de autocurățare și are 82 rețete predefinite.

Minusuri: având în vedere că oferă atâtea caracteristici speciale, iar multe sunt utile, nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Cu siguranță acest Beko OIM25901X e un aparat incorporabil modern deoarece oferă cele mai bune caracteristici în acest buget și un ecran cu control avansat. Apreciez că Beko a lansat un cuptor ca acesta și numi se pare scump având în vedere funcția de autocurățare și panoul de control. Totuși vor fi persoane care nu și-l vor permite, de aceea, le recomand ratele fixe fără dobândă. Alături de acesta s-ar potrivi o plită cu sticlă neagră fie pe gaz fie cu inducție (în funcție de buget).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko Innova Chef OIM25901X, cuptor incorporabil”

  1. Buna ziua , am achizitionat un cuptor beko inovachef din septembrie 2014 am gatit de vreo 10 ori in el, totul ok pana acum de vreo saptamana de cand am observat ca nu mai merge sonorul deloc.Nici cand selectez nici cand e gata mancarea.Se opreste singur cand e gata mancarea dar nu ma mai avertizeaza sonor, e mut.Ce e de facut???

Comentariile sunt închise.