Beko OIM 25501X, cuptor incorporabil electric

Beko OIM 25501X e un model care beneficiază de o garanție de 5 ani și de multe funcții utile. Printre acestea se numără funcția Booster, Excellent Clean și gătitul multidimensiional.
Datorită capacității medii e un model numai bun pentru acasă, dar poate fi utilizat și în scopuri comerciale.

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri grație caracteristicilor cu care vine. Dacă vă interesează cum arată cuptorul atunci din imaginea alăturată vă puteți face o părere în acest sens, iar la final e postat un clip excelent.

Cuptorul
Cuptorul

În rândurile ce urmează am să enumăr și descriu cele mai importante caracteristici ale acestui model.
Dacă la alte branduri există caracteristica Cook 3 care presupune că puteți găti până la 3 feluri de mâncare simultan, acest aparat are gătit multidimensional care presupune acest lucru. 😉
O altă funcție utilă e cea Booster care presupune că se poate reduce până la 35% timpul necesar pentru atingerea temperaturii setate.
Ușa fiind făcută din sticlă înseamnă că aceasta poate fi curățată ușor și cu zero stres. Aceasta caracteristică poartă numele de Excellent Clean.
Un alt lucru care nu trebuie neglijat în cazul unui electrocasnic de lungă folosință e garanția, iar acest model vine cu o garanție de 60 luni.

Ce vei aprecia la acest model sunt clasa de eficiență energetică A, capacitatea mare de încărcare de 65 litri, disponibilitatea ventilației și a grillului și existența a multor accesorii.
Din păcate nu e un model făcut din inox, ci doar unul de culoare inox.

Acest model e unul foarte bun, iar dacă vă întrebați de brand atunci trebuie să știți că firma e una turcească. Mai exact aceeași care deține Arctic. Deci sunt niște produse foarte calitative la un preț mic.
Să nu credeți că electrocasnicele Beko sunt vândute doar în România. Ele sunt vândute în întreaga Europă, iar acest lucru e dovedit de clipul de alături. Din acest clip vă puteți face mai bine o părere despre cum arată și despre ce poate acest aparat.

Lasă un comentariu