Beko OIG22102X, cuptor incorporabil pe gaz

Beko OIG22102X e un cuptor incorporabil ieftin și capabil în același timp. Venind cu alimentare pe gaz înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu referire la facturile de la curent. Recomandarea mea e să folosiți acest model în special pentru uz casnic, dar nu o să vă oprească nimeni să îl folosiți și în scopuri comerciale într-o pensiune sau ceva de genul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar prezența funcțiilor de rotisor și grill e neașteptată deoarece e așa de ieftin.
Dacă vreți să știți mai multe despre brandul Beko atunci trebuie știut că e unul turcesc precum Arctic. mai mult de atât aparțin de aceeași firmă.

Aparatul
Aparatul

Modelul de față e unul alimentat pe gaz care dispune de aprindere incorporată. Capacitatea sa e de 60 litri, iar controlul e unul care se realizează mecanic.
Dispune de iluminare interioară, iar ca accesoriu are o tavă de gătit emailată… nici nu cred că e nevoie de mai mutle accesorii.
E realizat din materiale de calitate mai exact inox, iar culoarea e to inox.
Despre grill trebuie spus că poate fi utilizat pentru diferite preparate din carne, legume sau pește. De asemenea puteți prepara și vinete.

Lucrurile care vor fi apreciate de cei care achiziționează un astfel de electrocasnic sunt prețul mic, alimentarea pe gaz, prezența grillului și a rotisorului. Sunt unele persoane care aleg astfel de modele pe gaz deoarece nu nu umflă facturile la curent și pot fi legate direct la butelie… acolo unde nu există posibilitatea de a lega aparatul la rețeaua de gaz.

Concluzia mea referitoare la acest mode le că-și merită banii deoarece are doar chestii utile incorporate așa încât dumneavoastră să nu trebuiască să vă stresați prea mult atunci când vine vorba despre a găti mâncarea preferată.
Despre montarea sa trebuie menționat că e foarte simplă deoarece are o greutate mică. Mai exact are 33 kilograme față de un aragaz care are 60.
Ar trebui să alegi un astfel de model în defavoarea unui aragaz dacă vrei să ai o bucătărie ca în filme.

Te-ar mai putea interesa