Beko OIG12100X, cuptor incorporabil

Beko OIG12100X este un cuptor de nota 10 și cel mai bine e faptul că se poate incorpora. Numele corect e OIX 12100 X sau OIX 12100X și venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » se poate spune că nu e deloc scump. Acest cuptor e unul care vine și cu multe facilități printre care se numără grill, rotisor și alimentarea pe gaz. În opinia mea, alimentarea pe gaz e bună deoarece curentul e mai scump decât gazul.

Poze

OIG12100X este un cuptor incorporabil de culoare inox și trebuie spus neaparat că materialul din care e realizat nu e inox. Din această poză nu vă puteți face o părere despre cât de mare e și de aceea ar trebui să spun că dimensiunile sale nu sunt mai mari de 60 de centimetri. Datorită acestor dimensiuni, cuptorul Beko va putea fi incorporat fără bătăi de cap.

Aparatul

Specificaţii tehnice

OIG12100X e un model destul de nou și se alimentează pe gaz, aprinderea fiind integrată. Capacitatea e una de 40 de litri, iar pe partea de facilități mai importante cred că ar trebui menționate grill-ul, rotisorul și existența timer-ului. Controlul lui se realizează mecanic și probabil că din această cauză nu o să întâmpinați dificultăți în utilizarea lui cum ar fi fost la un model cu panou de control de tip touch.

Păreri pro şi contra

Pro: costă destul de puțin; vine cu iluminare interioară ceea ce e destul de folositor și trebuie neaparat menționat că existau modele care nu aveau această dotare; stă foarte bine pe partea de design; fiabilitatea e una destul de bună și la acest lucru contribuie și garanția sa de 2 ani care poate fi extinsă la 4, dar există și o ofertă de la Beko în care e oferită o garanție de 5 ani.
Contra: nimic.

Concluzie

Întotdeauna mi-au plăcut electrocasnicele de la acest brand și alegându-l nu cred că o să dați greși. Multă lume nu știe mare lucru despre brand, dar din câte am citit se pare că cei care dețin Beko dețin și Arctic care e un brand foarte cunoscut în România. Deci, dacă achiziționați acest produs, atunci sunteți siguri că alegeți ceva de calitate.

Te-ar mai putea interesa