≡ Meniu

Beko OIE25500X, cuptor incorporabil clasa A

Beko OIE25500X e un cuptor incorporabil din generația nouă care e destinat acelora care au un buget redus pentru un aparat de acest fel. Atuurile sale sunt cele 8 funcții, capacitatea medie și clasa A de energie electrică.
Dacă sunt întrebări referitoare la materialul din care e făcut aparatul atunci trebuie știut că doar culoarea e inox.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi . Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci funcționează fără reproșuri. O părere mai avizată despre cum arată acest model puteți să vă faceți uitându-vă la imaginea alăturată.

Modelul

Modelul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Pe partea de specificații se poate lăuda cu capacitatea medie de stocare de 65 litri, control electronic și funcția de grill. Dacă vă deranjează că e pe curent atunci ar trebui să spun că are clasa A de eficiență energetică, lucru care înseamnă că are un consum mic de curent.
O funcție foarte interesantă e cea Booster prin care se activează simultan toate elementele de încălzire, iar prin asta se asigură o reducere de până la 35% a timpului necesar pentru atingerea temperaturii care a fost setată.
Ușa cuptorului fiind făcută din sticlă înseamnă că poate fi ușor curățată.

Eu apreciez la acest model prețul mic, aspectul plăcut, că are un spațiu interior mare, că e ușor de folosit și că e eficient. Funcția grill e foarte utilă deoarece cu ajutorul ei puteți face vinete ori diferite preparate care pot fi făcute doar la grătar.
Nu ar fi stricat dacă ar fi avut o clasă mai bună pe partea de consum de curent, dar e bine și așa.

În rest pot spune despre modelul OIE25500X Beko că e unul care ar trebui să te intereseze dacă ai un buget foarte mic pentru achiziția unui cuptor electric. Avantajele acestui model față de un aragaz sunt că e pe gaz, că are ventilator și că are multe programe.
Acestea sunt avantajele evidente însă mai sunt multe altele printre care cel mai important e că poate fi incorporat, lucru care ajută la realizarea unei bucătării ca la carte.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu