Beko OIE25500X, cuptor incorporabil clasa A

Beko OIE25500X e un cuptor incorporabil din generația nouă care e destinat acelora care au un buget redus pentru un aparat de acest fel. Atuurile sale sunt cele 8 funcții, capacitatea medie și clasa A de energie electrică.
Dacă sunt întrebări referitoare la materialul din care e făcut aparatul atunci trebuie știut că doar culoarea e inox.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci funcționează fără reproșuri. O părere mai avizată despre cum arată acest model puteți să vă faceți uitându-vă la imaginea alăturată.

Modelul
Modelul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu capacitatea medie de stocare de 65 litri, control electronic și funcția de grill. Dacă vă deranjează că e pe curent atunci ar trebui să spun că are clasa A de eficiență energetică, lucru care înseamnă că are un consum mic de curent.
O funcție foarte interesantă e cea Booster prin care se activează simultan toate elementele de încălzire, iar prin asta se asigură o reducere de până la 35% a timpului necesar pentru atingerea temperaturii care a fost setată.
Ușa cuptorului fiind făcută din sticlă înseamnă că poate fi ușor curățată.

Eu apreciez la acest model prețul mic, aspectul plăcut, că are un spațiu interior mare, că e ușor de folosit și că e eficient. Funcția grill e foarte utilă deoarece cu ajutorul ei puteți face vinete ori diferite preparate care pot fi făcute doar la grătar.
Nu ar fi stricat dacă ar fi avut o clasă mai bună pe partea de consum de curent, dar e bine și așa.

În rest pot spune despre modelul OIE25500X Beko că e unul care ar trebui să te intereseze dacă ai un buget foarte mic pentru achiziția unui cuptor electric. Avantajele acestui model față de un aragaz sunt că e pe gaz, că are ventilator și că are multe programe.
Acestea sunt avantajele evidente însă mai sunt multe altele printre care cel mai important e că poate fi incorporat, lucru care ajută la realizarea unei bucătării ca la carte.

Lasă un comentariu