Beko OIE22302X, cuptor incorporabil cu rotisor

Cuptorul incorporabil Beko OIE22302X e un model incorporabil destul de dotat și se poate observa din poza de jos că are control electronic. Un control electronic oferă mai multe funcții și programe iar dacă nu vă prea pricepeți, puteți citi manualul de instrucțiuni. Se poate observa că panoul de control nu e complet digital, are și butoane circulare. Cu siguranță, v-ați gândit și la o plită incorporabilă iar una pe gaz sau cu inducție ar fi perfectă. Cu alte cuvinte, ar trebuie să țineți cont de randament deoarece la cele clasice, nu e prea mare.

Pe partea de dotări, stă excelent și nu cred că e nevoie de mai multe. Bineînțeles, există cuptoare cu ghidaje telescopice sau cu funcții avansate de autocurățare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E vorba de un model cu alimentare electrică și spre deosebire de gaz, la aceasta încălzirea e uniformă. Volumul cuptorului e de 65 litri care e puțin peste medie și e bine să fie mare. Clasa energetică e A și nu e chiar cea mai bună dar tot poate reduce consumul de energie. Dacă vorbim despre consumul de energie, e mai mic decât la aparatele vechi. E bine să alegeți un aparat cât mai nou deoarece eficiența sa e una superioară.

Controlul e unul de tip mecanic, însă observă și un afișaj LCD oarecum mare. E dotat cu rotisor, ventilator, 6 funcții, grill, timer, afișajul respectiv de care ziceam anterior. La capitolele funcții și programe are: interior iluminat, grill cu suprafață mică, încălzire inferioară , încălzire superioară, blocare butoane, funcția Booster etc.

Ca și accesorii are: două tăvi de gătit emailate și raftul din sârmă. Pe partea de design, e evident că are un finisaj pe inox și ușa e pe negru.

Plusuri: capacitate mare, rotisor, clasa A, multe funcții, arată bine, e ieftin, destule accesorii și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko OIE22302X e un cuptor destul de reușit și arată și destul de bine în special că e pe inox cu negru (e o combinație elegantă). Poate că un aragaz mixt ar fi mai ieftin decât un cuptor+plită, însă funcțiile nu sunt la fel de multe.

Te-ar mai putea interesa