Beko OIE 22300X, cuptor incorporabil electric

Pentru cei interesați de o foarte bună alternativă la un aragaz le recomand acest cuptor Beko OIE 22300X care nu doar e incorporabil, ci are un consum mic de curent și o garanție de 5 ani. Astfel, tu beneficiezi de un aparat care o să te ajute să gătești eficient mâncărurile preferate cu un consum redus de curent datorită clasei a de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani tu primind un cuptor cu 6 funcții, grill și rotisor incorporate. Iar capacitatea de stocare e una destul de mare.
Alături am pus și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model și se poate vedea că are și ventilator. Majoritatea aragazurilor nu au așa ceva, iar asta e un plus pentru cuptorul de față.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații modelul acesta se laudă cu un volum de 65 litri, clasa A de eficiență energetică și multiple caracteristici integrate. Chiar dacă e vorba despre un cuptor alimentat electric, acesta e unul care care are un panou de comandă controlat mecanic.
Modelul acesta e mai deosebit față de altele deoarece are un consum mai redus de curent cu 20 procente față de alte modele cu clasa A. Iar, caracteristica Booster e și ea una bună făcând ca aparatul să fie cu undeva până la 35 procente mai rapid pe partea de preîncălzire.

Mulți vor alege cuptorul acesta pentru că are un preț sub 1000 lei, că nu are un consum exagerat de curent și că vine cu multe funcții utile. Pe lângă cele 6 funcții are rotisor și grill… pot să vă spun că nu sunt prea multe modele precum acesta.
Nu era rău dacă avea clasa A++ de eficiență energetică, dar nici așa nu e rău.

De final pot spune despre acest model că e unul care își merită banii, fiind perfect pentru cineva cu un buget mic dar care vrea să își amenajeze o bucătărie precum în emisiunile lui Jamie Oliver.
Cu acest aparat scăpați de grija gazului ori a căratului de butelii atunci când gazul se termină.

Lasă un comentariu